Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη: Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις ενός υγιούς οικονομικά δήμου

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τα οικονομικά του Δήμου Τρικκαίων και όχι μόνο, παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου στους δημοσιογράφους Δημήτρη Παδιό και Γιάννη Πιτσογιάννη-στην παρέα τους προστέθηκε έκτακτα και ο συνάδελφος τους Σπύρος Μπακλαβάς-που παρουσιάζουν την εκπομπή «Ράδιο Ζυγοστάθμιση» στον FM 100 Ράδιο Ζυγός,  η πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Τρικκαίων και εκ νέου υποψήφια Δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Δημήτρη Παπαστεργίου Ελένη Αυγέρου-Κογιάννη.

Η κ. Αυγέρου-Κογιάννη εκθείασε την παρούσα θητεία της Δημοτικής αρχής Παπαστεργίου, σημειώνοντας  ότι έκανε ορατό έργο στα Τρίκαλα και σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου αυτά τα πέντε χρόνια, ενώ τόνισε παράλληλα πως τα οικονομικά του δήμου βρίσκονται πια σε πολύ καλή κατάσταση, σημειώθηκε μείωση του χρέους κατά 17 εκατ. ευρώ και ο δήμος πλέον επανάκτησε την αξιοπιστία του και το καλό του πρόσωπο στην αγορά καις τους προμηθευτές του.

Υπογράμμισε πως η Δημοτική Αρχή Παπαστεργίου δικαιούται ακόμη μια θητεία και εμφανίστηκε αισιόδοξη πως οι Τρικαλινοί πολίτες, αναγνωρίζοντας το έργο της και τις ικανότητες του ίδιου του Δημάρχου, θα της δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης για μια φορά ακόμα, ενώ αισιόδοξη εμφανίστηκε και για τον δικό της προσωπικό αγώνα, αφού όπως τόνισε μέλημα της παραμένει πάντα η προσφορά στον τόπο και τους δημότες και πως θα σταθεί δίπλα τους και την επόμενη μέρα, όπως έκανε και στην παρούσα θητεία της στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου.