Εκτός ψηφοδελτίων και ο Γιάνης

varoufakis 03

Θυμάστε το… νεύμα που περίμενε από τον Αλ. Τσίπρα ο Γιάνης Βαρουφάκης για να εγκαταλείψει την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ; Το νεύμα έγινε, αλλά όχι στον πρώην υπουργό Οικονομικών ,αλλά στο κομματικό προεκλογικό επιτελείο. Ο κ. Τσίπρας είπε στους κομματικούς στην Κουμουνδούρου να μην τον συμπεριλάβουν στις εκλογικές λίστες. Οπως να μη συμπεριλάβουν και άλλους που είπαν ΟΧΙ- για το παρών το ξανασκέφτεται!

Ετσι, ο ταλαντούχος κ. Βαρουφάκης μένει εκτός ψηφοδελτίων, αλλά δεν του το ανακοινώνουν επίσημα. Ίσως αυτή η μέθοδος που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ να μη διαγράφει τους διαφωνούντες, τους αντιρρησίες, τους αντάρτες κ.τ.λ. αλλά να μην τους συμπεριλαμβάνει στα ψηφοδέλτιά του αποδίδει. Ούτε γκρίνιες ούτε ενστάσεις ούτε καταγγελίες ούτε τίποτε.

Είδατε να διαμαρτυρήθηκε η Ζωή που θα μείνει και αυτή εκτός ψηφοδελτίων; Κάποιοι όπως σημειώνει και ο Βηματοδότης αναρωτιούνται ακόμη: Αφού ο κ. Τσίπρας δεν είχε σκοπό να συμπεριλάβει τον κ. Βαρουφάκη στα ψηφοδέλτια, γιατί τον χαρακτήριζε επί έξι μήνες big asset για την κυβέρνησή του και προσφάτως κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής τη Φώφη Γεννηματά ότι λέει «σαχλαμάρες» επειδή τόλμησε να καταθέσει ερώτηση για το περίφημο Plan B;

.