Εκρηκτική πλέον η κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων-Όλος ο 4ος όροφος γέμισε με περιστατικά Covid

Ως εκρηκτική και άκρως κρίσιμη θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε πλέον την κατάσταση που επικρατεί στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, έτσι όπως διαμορφώνεται μέρα με την μέρα, με τις εισαγωγές περιστατικών ασθενών με Covid να μην έχουν τελειωμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalaIN.gr, από σήμερα Κυριακή, πέρα από τις τρεις προϋπάρχουσες κλινικές Covid, δημιουργήθηκε και τέταρτη, ύστερα από την συγχώνευση της Α΄ με την Β΄ Παθολογική κλινική, αφού οι μεγάλες ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί, δεν καλυπτόταν με την λειτουργία των τριών κλινικών.

Στο χώρο της A’ παθολογικής κλινικής νοσηλεύονται αυτή την στιγμή 8 ασθενείς με επιβεβαιωμένα ή ύποπτα συμπτώματα Covid, ενώ τα παθολογικά περιστατικά έχουν μεταφερθεί όλα στην Β’ Παθολογική.

Ο 4ος όροφος σήμερα Κυριακή έχει φτάσει τα όρια του, αφού στις τρείς κλινικές που έχουν δημιουργηθεί εκεί, νοσηλεύονται σήμερα 74 ασθενείς.

Στις 12 κλίνες της ΜΕΘ υπάρχουν σήμερα ισάριθμοι διασωληνωμένοι συμπολίτες μας, ενώ δεν αδειάζει καμία κλίνη αν κάποιος εξ αυτών δεν χάσει την μάχη για την ζωή.

Σήμερα επομένως στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, νοσηλεύονται σε ελαφρά ή βαριά κατάσταση συνολικά 94(!) ασθενείς θετικοί στον ιό και όπως μας μεταφέρουν εργαζόμενοι στο νοσηλευτικό ίδρυμα η κατάσταση θεωρείται κρισιμότατη, όσον αφορά την πίεση που δέχεται το νοσοκομείο, με τις νέες εισαγωγές ασθενών δυστυχώς να μην σταματούν.