Εκοψε πίτα ο Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Λιβαδοχωρίου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στις 21.00  η εκδήλωση της κοπής  της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Εξωραϊστικό  και Μορφωτικό Σύλλογο Λιβαδοχωρίου (ΤΟ ΓΚΙΟΝΘΙ) στην Ταβέρνα  «ΑΗΔΟΝΙΑ» στα Τρίκαλα, παρουσία αρκετών Λιβαδοχωριτών  και του Δημάρχου Πύλης κ. Κων/νου Μαράβα.

Την πίτα ευλόγησε ο Πρεσβύτερος Πατέρας Απόστολος Γελαδάρης.

Ακολούθησαν οι ομιλίες αρχικά του Προέδρου του Συλλόγου κ. Αθανασίου  Μπουραζάνα ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους τον δήμαρχο κ. Κων/νο Μαράβα και τους ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά.

Στην συνέχεια σύντομο χαιρετισμό έκανε ο Δήμαρχος κ. Κων/νος Μαράβας δίνοντας τις καθιερωμένες ευχές ,επισημαίνοντας ότι  αυτή η χρονιά θα είναι καλλίτερη όσο αναφορά τα έργα στο Λιβαδοχώρι.

Τέλος χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Λιβαδοχωρίου κ. Γεώργιος Πολυγένης.

Η εκδήλωση συνδυάστηκε με πολύ  χορό και διασκέδαση  με την παρουσία  ζωντανής λαικοδημοτικής ορχήστρας,  όπου οι παρευρισκόμενοι κατέκλυσαν την πίστα του μαγαζιού χορεύοντας με αστείρευτο κέφι μέχρι αργά.

Παρευρίσκοντο επίσης στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ κ. Βασίλειος Αναγνώστου και ο δημοτικός Σύμβουλος κ. Μάκης Παπαγεωργίου.

Το Προεδρείο  του Δ.Σ. του Συλλόγου απαρτίζεται από τους κ. Αθανάσιο Μπουραζάνα Πρόεδρο, τον κ. Αλέξανδρο Τζερεμέ Αντιπρόεδρο, τον κ. Γεώργιο Μπουραζάνα Γ. Γραμματέα, την κ. Αρετή Τζερεμέ Ταμία, τον κ. Τζερεμέ Αθανάσιο μέλος, τον κ. Λεωνίδα Τζερεμέ μέλος  και την κ. Άννα –Μαρία Τζερεμέ μέλος.