Εκκίνηση… για το λεωφορείο χωρίς οδηγό!!!

leoforeio copy

Στα «βαθιά» εισέρχεται από την ερχόμενη Τρίτη το CityMobil2, το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό στα Τρίκαλα.

Μετά την επί μία εβδομάδα Γεωγραφική Καταγραφή, πλέον αρχίζει η ουσιαστική καταγραφή. Αφού, δηλαδή, δόθηκε το «σήμα» ότι το Λεωοφορείο Χωρίς Οδηγό βρίσκεται στα Τρίκαλα, αρχίζει το στάδιο της αποτύπωσης με λέιζερ και «αισθητήρες»,. Ολόκληρης της διαδρομής.

Για τον λόγο αυτόν, από την Τρίτη 14 Ιουλίου, μέχρι και το Σάββατο 18 Ιουλίου, τα δύο ηλεκτροκίνητα λεωφορεία θα κινούνται επί της γνωστής διαδρομής. Αυτή τη φορά, θα κινούνται δύο φορές στο μήκος της διαδρομής, μέσα σε ένα τρίωρο και μόνο τις πολύ πρωινές ώρες, προκειμένου να αποτυπώνεται κάθε λεπτομέρεια.

Επελέγη και πάλι το δρομολόγιο να διεξαχθεί πρωινές ώρες, ώστε να μην ταράσσεται η κυκλοφορία της πόλης. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, τα λεωφορεία θα κινηθούν ως εξής

▪ Τρίτη 14 Ιουλίου 2015, ώρα 06:00 – 09:00 σε όλο το μήκος της διαδρομής
▪ Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015, ώρα 06:00 – 09:00 σε όλο το μήκος της διαδρομής
▪ Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015, ώρα 06:00 – 09:00 σε όλο το μήκος της διαδρομής
▪ Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015, ώρα 06:00 – 09:00 σε όλο το μήκος της διαδρομής
▪ Σάββατο 18 Ιουλίου 2015, ώρα 06:00 – 09:00 σε όλο το μήκος της διαδρομής

Τα λεωφορεία υπενθυμίζεται ότι θα κινηθούν η εξής:

Από την αφετηρία τους δίπλα από το τζαμί (οδός Δ. Τερτίπη) θα εισέρχονται στην οδό Καρδίτσης και στη συνέχεια στην οδό Καποδιστρίου, την οποία θα ακολουθούν και ως οδό Κοραή, διασχίζοντας τη γέφυρα Γούρνας. Στη συνέχεια θα στρίβουν δεξιά στην οδό Αμαλίας και αμέσως αριστερά στο στενάκι της οδού Νέλσωνος. Δεξιά ξανά, θα εισέρχονται στην οδό στρατηγού Σαράφη, την οποία θα ακολουθούν μέχρι την πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Εκεί θα ξαναστρίβουν δεξιά, επί της οδού Διονυσίου Φιλοσόφου και στη συνέχεια επί της οδού Απ. Ιακωβάκη, οπότε θα στρίβουν δεξιά στη γέφυρα του ΚΤΕΛ. Στα φανάρια θα στρίβουν αριστερά στην οδό Όθωνος, την οποία θα ακολουθούν μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου και θα εισέρχονται στο πάρκο πίσω από τις παλιές φυλακές, από όπου θα φτάνουν ξανά και θα σταθμεύουν στην οδό Δ. Τερτίπη.

Η e-trikala Α.Ε. παρακαλεί τους πολίτες να μετάσχουν στο παγκόσμιο αυτό εγχείρημα, συνεισφέροντας με τη μη στάθμευση των οχημάτων στα παραπάνω σημεία, τις συγκεκριμένες ώρες.
Συνεργεία της εταιρείας θα σηματοδοτούν με κώνους – κολωνάκια και αναρτημένες ανακοινώσεις τη διαδρομή από το προηγούμενο απόγευμα.

.