Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Κρήνη Τρικάλων

Krini2

Στην Κρήνη συνεχίστηκε η πολιτική εξόρμηση της Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ο.Μ Οιχαλίας – Φαρκαδόνας στο πλαίσιο των δράσεων που έχουν προγραμματιστεί για την παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της Αριστεράς στις τοπικές κοινωνίες.

Ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης, μέλος της γραμματείας του τμήματος υγείας του ΣΥΡΙΖΑ κ.Σάκης Παπαδόπουλος, παρουσίασε αναλυτικά τα άμεσα μέτρα του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ όπως αυτά περιγράφηκαν από τον Πρόεδρο του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Μέτρα άμεσα, «που θα υλοποιηθούν και θα γίνουν νόμοι της Ελληνικής Δημοκρατίας, πριν και ανεξάρτητα από τη διαδικασία της διαπραγμάτευσης σε ευρωπαϊκό επίπεδο», όπως έχει επισημάνει επανειλημμένα και ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Πέραν της παρουσίασης των πυλώνων του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την άμεση αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, την επανεκκίνηση της οικονομίας με φορολογική δικαιοσύνη και το εθνικό σχέδιο για την ανάκτηση της εργασίας, ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον δημοκρατικό μετασχηματισμό του πολιτικού συστήματος. Η κυβέρνηση της Αριστεράς θα εισάγει πρόνοιες για την ενδυνάμωση των δημοκρατικών θεσμών της χώρας μας προτείνοντας θεσμούς όπως αυτοί της λαϊκής νομοθετικής πρωτοβουλίας, της λαϊκής αρνησικυρίας (βέτο) αλλά και δημοψηφισμάτων ακόμη και με πρωτοβουλία των πολιτών.

Σημειώθηκε τέλος, πως ο δρόμος δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα από την εγχώρια διαπλοκή τονίζοντας έτσι για ακόμη μια φορά την ανάγκη ενεργοποίησης και συμμετοχής της κοινωνίας στο πλευρό της αυριανής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εκδηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση το αμέσως επόμενο διάστημα, με εξορμήσεις σε κάθε γωνιά του Νομού Τρικάλων.

.