Εκδήλωση μνήμης για την πρώτη χρονιά του ΑΟΤ

aot_0007

 

 

 

 

«Έτσι ξεκίνησαν όλα…» τιτλοφορείται η εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Επιμελητήριο Τρικάλων.

Στην ειδική εκδήλωση στην οποία θα τιμηθούν οι πρωτεργάτες της δημιουργίας του ΑΟ Τρίκαλα, αλλά και οι προσφάτως αποθανόντες πρόεδροι της ποδοσφαιρικής ομάδας των Τρικάλων Γιάννης Σακκάς και Κώστας Πλευράς.

Συγκεκριμένα θα τιμηθούν όλοι οι συντελεστές της ομάδας που δημιουργήθηκε το 1963 και η οποία ανέβηκε το καλοκαίρι του 1964 στην Α’ Εθνική.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την σεζόν εκείνη υπό τις οδηγίες διαδοχικά των Νίκου Πετζαρόπουλου, Βασίλη Πελίγκου και Στέφαν Καραμφίλοβιτς.

Βίτσας Δημήτριος, Γραμμένος Παναγιώτης, Ζάχος Δημήτριος, Ζήκος Μιχαήλ, Ζυγουλίκας Ιωάννης, Κουγιούτας Στέφανος, Καινούργιος Κωνσταντίνος, Κακαβίτσας Δημήτριος, Καλαντζής Σωτήριος, Καρακούσης Αθανάσιος, Κλαπανάρας Ιωάννης, Κόκκαλης Θεοφάνης, Λύμπος Βασίλειος, Λώλης Κωνσταντίνος, Μακρής Ιωάννης, Μάνιας Βασίλειος, Μαυρίκος Κωνσταντίνος, Μπέσιος Παναγιώτης, Μπρουζούκης Χρήστος, Πανταζής Ιωάννης, Πάντος Χρήστος, Πουλιάνας Χρήστος, Τζελαλίδης Κωνσταντίνος, Χαριτίδης Αδάμ (Μάκης).

Μεταξύ άλλων η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ομιλία του Σωτήρη Κύρμπα , δημοσιογράφου και ερευνητή της ιστορίας του ΑΟ Τρίκαλα αλλά και έκθεση φωτογραφίας  με διαφάνειες και φωτογραφίες της εποχής.

 

 

.