Εκδήλωση“Ήτανε μια Φορά” μια Λέσχη Αφήγησης»

«Ήτανε μια φορά…» Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019  – 9:00 μμ στη Σουίτα Art Cafe

Λέσχη Αφήγησης

Ιστοριών της Προφορικής Παράδοσης

Συνεχίζεται στα Τρίκαλα, η Λέσχη Αφήγησης «Ήτανε μια φορά…»που γίνεται μία Τρίτη το μήνα από τον Οκτ 2020:   ﷽﷽ώβριο 2019 μέχρι τον Μάρτιο 2020.  Πρόκειται για δράση η οποία δίνει την ευκαιρία, σε όποιον επιθυμεί, να πει ή να ακούσει ιστορίες της προφορικής παράδοσης,ιστορίες που συντρόφευαν από παλιάτον άνθρωπο και έφτασαν στις μέρες μας από στόμα σε στόμα, ικανοποιώντας την ανάγκη του ανθρώπου να τις «επισκέπτεται» όταν αποζητά  το ταξίδεμά τους.

Την Τρίτη, λοιπόν,12 Νοεμβρίου 2019, στις 9:00 το βράδυ,θα είμαστε στη Σουίτα Art Cafe, (Στρατηγού Σαράφη 18 Τρίκαλα, Τηλ: 2431 020676) όπουθα πούμε και θα ακούσουμε ιστορίες που ταξίδευαν πολύ καιρό προτού γίνουν λόγοςδικός μας.

Οι αφηγήσεις αρχίζουν μισή ώρα,σχεδόν, μετά την αναγραφόμενη ώρα προσέλευσης, προκειμένου να δηλώνονται οι συμμετοχές.

Η διάρκεια κάθε αφήγησης καλό είναι να μην ξεπερνάει τα 10 λεπτά περίπου, ενώ η διάρκεια όλων συνολικά των αφηγήσεων της βραδιάς δεν θα ξεπερνάει τη μία ώρα.

Επισημαίνεται ότι η παρουσία κάποιου στη Λέσχη Αφήγησης δεν σηματοδοτεί και την υποχρέωσή του να αφηγηθεί.  Μπορεί κανείς να έρθει μόνο για να ακούσει τις ιστορίες που θα αφηγηθούν οι άλλοι.

Και εάν κάποια φορά κανείς δεν θελήσει να αφηγηθεί, θα πούμε «στην υγειά μας» και θα ανανεώσουμε το ραντεβού για τον επόμενο μήνα, μέχρι να έρθει η άνοιξη και να μας βγάλει και πάλι όλους έξω από τους χώρους τους κλειστούς,όπου ευχάριστα μαζευόμαστε με τα κρύα του χειμνει﷽﷽﷽﷽﷽﷽﷽κώνα.

Δηλώσεις Συμμετοχής μπορούν να υπάρξουνκαι επιτόπου, αλλά όποιος νωρίς το έχει αποφασίσει και θέλει να το κάνει μπορεί να επικοινωνήσει για Πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής: στο email: mirakali@otenet.gr και στοMessenger: Maria Katsanouli

Είσοδος ελεύθερη (μοναδική επιβάρυνση ότι παραγγείλετε).

 

Προγραμματισμένες Συναντήσεις:

2019:   15/10,  12/11,  10/12

2020:   14/1, 11/2, 10/3