Εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα καρκίνου με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου «Όπου η ζωή…στο λευκό» της Έρης Μαυρογιάννη

Οι εκδόσεις Όστρια και η Τρικαλινή συγγραφέας και δημοσιογράφος Έρη  Μαυρογιάννη, σας προσκαλούν το Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου στις 19:00 το βράδυ, στο Κέντρο Έρευνας Μουσείου Βασίλη Τσιτσάνη, με αφορμή το νέο λογοτεχνικό βιβλίο της συγγραφέως και την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, που καθιερώθηκε η 4η Φεβρουαρίου. (Όπου το βιβλίο της αφορά μια τέτοια πραγματική ιστορία ζωής και …)
Η ενημέρωση του κόσμου για τη μέρα αυτή, η πρόληψη και η αντιμετώπιση του καρκίνου, καθώς και ο ψυχολογικός παράγοντας αυτού , μέσα στον κύκλο της οικογένειας και της κοινωνίας , είναι το θέμα συζήτησης που θα αναπτυχθεί από τους σπουδαίους επιστήμονες – γιατρούς.

Συμμετέχουν και θα δεχθούν τις ερωτήσεις του κοινού, οι γιατροί:

Καναρά Μαρία (MD, PhD, FEBS επιμελήτρια Α’ ΓΝΤ Υπεύθυνη Ιατρείου Μαστού ΓΝΤ).
Γαλάνη Μαρία ( Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια).
Αθανάσιος Μπαρτζιώκας ( Μαιευτήρας – Χειρουργός Γυναικολόγος).
Κολίτσας Νικόλαος ( Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος).

Τον συντονισμό των ομιλητών και την παρουσίαση της βραδιάς θα κάνει ο δημοσιογράφος της διαδικτυακής ενημερωτικής ιστοσελίδας trikalaIN, της εφημερίδας ΔΙΑΛΟΓΟΣ και του Ράδιο Ζυγός Δημήτρης Παδιός.

Αφηγήτρια αποσπασματικών κειμένων από το “ΟΠΟΥ Η ΖΩΉ … ΣΤΟ ΛΕΥΚΌ” , η συγγραφέας και δημοσιογράφος Έρη Μαυρογιάννη.

Ευγενικοί χορηγοί επικοινωνίας TrikalaIN-ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

Στο τέλος της παρουσίασης οι ομιλητές θα δεχθούνερωτήσεις από το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της από την τριλογία της ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ … ΣΤΟ ΚΌΚΚΙΝΟ, ΟΠΟΥ Η ΖΩΗ … ΣΤΟ ΜΑΎΡΟ και το ΌΠΟΥ Η ΖΩΉ … ΣΤΟ ΛΕΥΚΌ.

Δ.Π.