Έγκλημα-θρίλερ! Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι και το στήθος!

Θύμα είναι 55χρονος Γερμανός που διέμενε στον παραλιακό οικισμό Κέδρος της Αρκίτσας και βρέθηκε 300 μέτρα από τον οικισμό Τριανταφυλλιά μέσα σε ελαιώνα, πυροβολημένος στο κεφάλι και το στήθος πιθανότατα από κυνηγετικό όπλο, έξω από το αυτοκίνητό του που ήταν κλειδωμένο.

Σύμφωνα με το LamiaReport η σορός του παρουσίαζε σημάδια ακαμψίας, στοιχείο που δείχνει ότι ίσως είχε πυροβοληθεί από την προηγούμενη ημέρα.

Η σύζυγός του, με την οποία βρισκόταν σε διάσταση και μένει στη Σκάλα Αταλάντης , είπε στους αστυνομικούς ότι τον αναζητούσε και ότι ετοιμαζόταν να δηλώσει την εξαφάνισή του στις αρχές.

Το όπλο του άτυχου άνδρα, που όλα δείχνουν ότι είχε πάει για κυνήγι, δεν βρέθηκε πουθενά, ούτε μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο ο δολοφόνος ή οι δολοφόνοι είχαν ψάξει. Επίσης πάνω στο θύμα δεν βρέθηκαν ούτε χρήματα, ούτε ταυτότητα.

Στην περιοχή της Αρκίτσας όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για έναν φιλήσυχο άνθρωπο που δεν είχε διαφορές με κανέναν και δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα για αρνητικά σχόλια.

Από τα πρώτα στοιχεία, δεν αποκλείεται ο 55χρονος να έπεσε θύμα ληστείας και μάλιστα οι δράστες να τον σκότωσαν με το δικό του όπλο.

 

πηγή φωτογραφιας tvstar.gr/usay.gr