Έφυγε ξαφνικά ο 49χρονος Τρικαλινός Βασίλης Χλέκος

Έχασε τελικά τα ξημερώματα της Κυριακής την μάχη να κρατηθεί στη ζωή ο 49χρονος Τρικαλινός Βασίλης Χλέκος, κάτοικος εν ζωή Αγίας Μονής,  ο οποίος προ ημερών είχε υποστεί οξύτατο καρδιακό επεισόδιο και νοσηλευόταν διασωληνομένος στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Ο άτυχος Βασίλης Χλέκος ασχολούνταν επαγγελματικά με τις επιγραφές και την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων, ενώ υπήρξε ένας εκ των κορυφαίων αθλητών πάλης της γενιάς του, με πανελλήνιες αλλά και διεθνείς  διακρίσεις με τα χρώματα της «Τρίκκης» και της Εθνικής ομάδας.

Επίσης ασχολήθηκε ενεργά με τον αθλητισμό και ήταν μέλος του Δ.Σ του Άρη Αγίας Μονής όπου μάλιστα αγωνιζόταν και ο γιός του.

Ο Βασίλης Χλέκος αφήνει πίσω την σύζυγο του Ελένη, τρία παιδιά τον Αρη , τον Γιώργο, και την Ευαγγελί αλλά και τους γονείς του.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στις 18.00 μ.μ.από τον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου στην Αγία Μονή.

Η σορός θα μεταφερθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής Τρικάλων , την Κυριακή  31 – 5 – 2020   και  ώρα 5.30μ.μ. Ο καφές θα δοθεί στην Αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Αγίας Μονής  Τρικάλων.

Το trikalaIN.gr απευθύνει στους οικείους του τα θερμά του συλλυπητήρια.