Ευχετήρια επιστολή της διευθύντριας Δ.Ε. Τρικάλων

ΕΥΧΕΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021-2022

Αγαπητοί συνάδελφοι – εκπαιδευτικοί της Δ.Ε. Ν. ΤΡΙΚΑΛΩΝ,

Σήμερα είναι μια σημαντική μέρα για την εκπαιδευτική κοινότητα, καθώς  επιστρέφετε στα σχολεία σας  για ανάληψη καθηκόντων για ακόμα μία σχολική χρονιά.  Και  αυτή τη φορά έχετε να αντιμετωπίσετε και την πρόκληση της τήρησης μέτρων κατά της πανδημίας στο χώρο σας  επιτελώντας έργο με διπλή ταυτόχρονα σημασία: το ένα κομμάτι αφορά στην προσωπική σας ασφάλεια και το δεύτερο, και πιο σημαντικό, στην ασφάλεια των παιδιών που σας εμπιστεύονται οι γονείς και οι κηδεμόνες.

Για το λόγο αυτό θέλω να σας ευχηθώ μία καλή και ήρεμη σχολική χρονιά, να οπλιστείτε με ψυχικό σθένος και υπομονή, να ενημερωθείτε όσο και όπως απαιτούν οι συνθήκες και να ολοκληρώσετε όλες τις δέουσες διαδικασίες έως τον Αγιασμό, προκειμένου να επιτευχθεί η απρόσκοπτη λειτουργία της σχολικής σας μονάδας.

Θέλω όλοι να γνωρίζετε πως θα σταθώ αρωγός και αυτή τη χρονιά στην προσπάθειά σας και μαζί θα θέσουμε νέους στόχους, όχι μόνο για την ασφάλειά μας, αλλά και τη βελτίωση των μαθησιακών αποτελεσμάτων, όπως άλλωστε ήδη κάνετε τόσα χρόνια με επαγγελματική ευσυνειδησία.

 

Με σεβασμό,

Η Διευθύντρια Δ.Ε. Εκπαίδευσης ν Τρικάλων

Ελένη – Μαρίνα Ξυνοπούλου