Ευχαριστήριο της Λέσχης Αυτοκινήτου Τρικάλων

lesxh ayto trikalon

Το Δ.Σ. της Λέσχης Αυτοκινήτου Τρικάλων έπειτα από την επιτυχή έκβαση του 10ουΡάλλυΣπρίντΤρικάλων,αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους φορείς που βοήθησαν για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια.

Την Περιφέρεια Θεσσαλίας και τον Περιφερειάρχη κ.Αγοραστό.Τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη.Την Περιφερειακή Σύμβουλο κα. Αργυροπούλου.Τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ.Λάππα και τους Αντιδημάρχους κ.Σπανό,κ. Καρκανιά και κ. Καραγιώργο.Τον Αστυνομικό Διευθυντή Περιφέρειας Θεσσαλίας Υποστράτηγο κ.Σουγλέρη.Τον Αστυνομικό Διευθυντή Τρικάλων κ. Γραβάνη και τους Διοικητές Τροχαίας και Περιφέρειας κουςΚαππά και Νίντο.Τους βουλευτές του Νομού.Τον Διοικητή Πυροσβεστικής Τρικάλων κ.Σπανό.Τον Προιστάμενο του Ε.Κ.Α.Β. Τρικάλων κ. Ζαρογιάννη.Την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Νομού Τρικάλων και την κα.Ξάνθη.Τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Πλατάνου και ΕλληνοκάστρουκουςΝημά και Ιακωβάκη.Τα Μ.Μ.Ε. των Τρικάλων,έντυπα και ηλεκτρονικά που ήτανε και χορηγοί επικοινωνίας.

Επίσης όλους τους χορηγούς του αγώνα,τουςαγωνιζόμενους,τους θεατές που αγκαλιάσανε την προσπάθεια μας, τα μέλη της Λ.ΑΤ. και ιδιαίτερα τους Κριτές του Αγώνα από τα Τρίκαλα,την Καλαμπάκα, τα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα,τον Βελβενδό Κοζάνης που η βοήθεια τους ήταν σημαντική.

Ελπίζουμε στον επόμενο μας αγώνα να είναι ΟΛΟΙ πάλι κοντά μας

.