Ευχαριστήριο Κοσμήτορα ΣΕΦΑΑΔ προς το δήμο Τρικκαίων για τη δωρεά

Ο Κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής, Αθλητισμού και Διαιτολογίας  (ΣΕΦΑΑΔ) εκφράζει τις ολόθερμες ευχαριστίες όλου του προσωπικού τηςΣΕΦΑΑΔ στον Δήμαρχο κ. Δ. Παπαστεργίου,στην Πρόεδρο και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, που με την δωρεά του Δήμου Τρικκαίων  για την ανέγερση κτιρίου φοιτητικών εστιών καθώς και ενός νέου κτιρίου για τις ανάγκες ενός σύγχρονου Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας, συμβάλλουνέμπρακτα για άλλη μια φορά στην ανάπτυξη και στη βελτίωση των εγκαταστάσεωντης ΣΕΦΑΑΔ. Με την συμβολή τους συνεισφέρουν σε μια καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης και εμπειρίας σπουδών για τους φοιτητές της ΣΕΦΑΑΔ.

Το νέο κτίριο Διαιτολογίας&Διατροφολογίας, δίπλα στο διεθνούς φήμης ΤΕΦΑΑ,θα παρέχει χώρους για σύγχρονα εργαστήρια και σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας στους φοιτητές του νέου τμήματος,οι οποίοι διακρίνονται για τις υψηλές επιδόσεις τους στις πανελλήνιες εξετάσεις, καθώς και στους πολύ υψηλού επιπέδου καθηγητές που έχουν ήδη επανδρώσει το νέο Τμήμα. Το κτίριο των φοιτητικών εστιών που έπρεπε να δημιουργηθεί εδώ και χρόνια για τις ανάγκες φοιτητών ΤΕΦΑΑ, γίνεται ακόμη πιο αναγκαίο με την έλευση στα Τρίκαλα των νέων φοιτητών του τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφολογίας. Θα διευκολύνει ιδιαίτερα τη διαμονή φοιτητών με χαμηλό οικογενειακό εισόδημα καθώς και διεθνών φοιτητών που έρχονται στα Τρίκαλα για σπουδές ενός εξαμήνου.

Η ανάπτυξη της ΣΕΦΑΑΔ συμβάλει στην ανάπτυξη της πόλης των Τρικάλων και της χώρας. Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την συνεισφορά τους στην ανάπτυξη της ΣΕΦΑΑΔ και την αγαστή συνεργασία που έχουν αναπτύξει με το προσωπικό μας.

                                                                  Ο Κοσμήτορας της ΣΕΦΑΑΔ

                                                                              Αθανάσιος Παπαϊωάννου

                                                                              Καθηγητής