Ευχαριστήριο από το Δίκτυο ‘’αλληλεγγύης για όλους’’ στα Τρίκαλα

diktio alileggyhs

Η παιδική παράσταση με το έργο ”Η κοιμωμένη ξύπνησε”, που δόθηκε την περασμένη Παρασκευή στο χώρο του Φρουρίου, από το Θέατρο του Νέου Κόσμου, μεστή μηνυμάτων κατά γενική ομολογία, ήταν πραγματικά μια ευκαιρία για τα παιδιά της πόλης μας που την παρακολούθησαν.

Είναι γνωστή στο πανελλήνιο η προσπάθεια της συγκεκριμένης θεατρικής ομάδας και ειδικότερα της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου για το παιδικό θέατρο και δικαιολογημένα έχουν καταξιωθεί στη συνείδηση όλων μας.

Εμείς όμως που δραστηριοποιούμαστε στο δίκτυο ”αλληλεγγύη για όλους” έχουμε έναν παραπάνω λόγο να αισθανόμαστε ικανοποιημένοι.

Στη σημερινή κατάσταση που πολλές οικογένειες αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης η παρακολούθηση μιας θεατρικής παράστασης για παιδιά αποτελεί κυριολεκτικά όνειρο. Ιδιαίτερα για τους οικονομικά αδύναμους, αυτό το όνειρο ήρθε να υλοποιήσει η προσφορά εισιτηρίων από τη Διεύθυνση του θεάτρου προς το Δίκτυο που έδωσε τη δυνατότητα σε τριάντα (30) μαθητές Δημοτικού, που επιλέγησαν σε συνεργασία με το Σύλλογο Δασκάλων να παρακολουθήσουν το θέατρο.

Ευχαριστούμε ειλικρινά όλους τους συντελεστές της παράστασης και ελπίζουμε να βρεθούν και στο μέλλον μιμητές της αλληλέγγυας πράξης τους.

Τρίκαλα, 14 Ιουλίου 2014
Δίκτυο ‘αλληλεγγύη για όλους’

.