Ευχαριστήρια στην εταιρεία ΤΥΡΑΣ για τη χορηγία σε σχολεία των Τρικάλων

tyras

Η διευθύντρια Β/θμιας Εκπαίδευσης κα. Βάσω Κάκλα ευχαριστεί δημόσια στους αδελφούς Σαράντη, για τη προσφορά τους:

Αναλυτικά η δήλωση:

Θεωρούμε υποχρέωσή μας να απευθύνουμε και δημόσια θερμά ευχαριστήρια στην εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. και στους αδελφούς κ.κ. Δημήτριο και Μιχαήλ Σαράντη για τη βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση καθώς και για τις χορηγίες τους σε υλικοτεχνική υποδομή εργαστηρίων Η/Υ και σε εργασίες ανακατασκευής και ανακαινίσεις χώρων σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων.

Η εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων λειτουργίας της, βράβευσε με το χρηματικό ποσό των 2.000€ τους 10 πρώτους μαθητές των σχολείων της Δ.Ε. Τρικάλων, που εισήχθησαν φέτος σε πανεπιστήμια της χώρας.

Επίσης προέβη στον εξοπλισμό με 80 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 45 οθόνες υπολογιστών, 7 εκτυπωτές laser, 4 διαδραστικούς πίνακες, 1 σαρωτή, 1 τρισδιάστατο (3D) εκτυπωτή, 60 τροχήλατες καρέκλες, 4 κλιματιστικά στα σχολικά εργαστήρια του 1ου Γυμνασίου, του 2ου Γυμνασίου, του 9ου Γυμνασίου, του 5ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, του Επαγγελματικού Λυκείου Πύλης και του Γυμνασίου Μεγαλοχωρίου. Μέσω της χορηγίας ανακατασκευάστηκαν και εκσυγχρονίστηκαν πλήρως οι χώροι υγιεινής του 1ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, και δόθηκε λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα που ταλαιπωρούσε το σχολείο.

Με τη χορηγική της δράση η εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. αναδεικνύει και το κοινωνικό της πρόσωπο πέρα από την εμπορική της φήμη και την καταξίωσή της τόσο στην τοπική κοινωνία όσο και πανελλαδικά.
Για όλα τα ανωτέρω ευχαριστούμε θερμά και ευχόμαστε από καρδιάς στους αδελφούς Σαράντη, την εταιρία ΤΥΡΑΣ Α.Ε. και τους εργαζομένους σ’ αυτή, πολλές επιτυχίες και διακρίσεις σε εταιρικό και ατομικό επίπεδο.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ

 

.