Εδώ γίνεται της…οικουμενικής!

Σε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, όπως αυτή που διανύουμε, όπου όπως είναι λογικό τα πολιτικά πάθη γιγαντώνονται, όπου τα χτυπήματα κάτω από τη μέση και τα πισώπλατα μαχαιρώματα για την εξασφάλιση της πολυπόθητης ψήφου δίνουν και παίρνουν, κάποιοι ακολουθούν εντελώς αντίθετη πορεία διδάσκοντας πολιτικό πολιτισμό, παρά τις διαφορετικές απόψεις που εκφράζουν.

Όπως καλή ώρα οι Ηλίας Βλαχογιάννης της ΝΔ, Παναγιώτα Δριτσέλη του ΣΥΡΙΖΑ, Σωτήρης Μπλέτσας και Θανάσης Τσιάρας του ΠΑΣΟΚ, που βρέθηκαν όλοι μαζί την Κυριακή σε αθλητική διοργάνωση στους Γόμφους, εκφράζοντας τάσεις…. προγραμματικών συγκλίσεων και οικουμενικής συγκυβέρνησης!

Μπας και έχουν κάτι κατά νου και δεν μας το λένε; Μήπως όλοι μαζί σχεδιάζουν το πολιτικό σκηνικό της επόμενης μέρας των εκλογών και δεν το ξέρουμε; Πάντως εδώ που τα λέμε, δεν θα ήταν και άσχημα να τα «βρουν» για το καλό του τόπου! Εξάλλου όπως έχει αποδείξει και η πρόσφατη πολιτική ιστορία, δεν είναι δα και… αγεφύρωτες οι διαφορές των τριών κομμάτων που κυβέρνησαν την Ελλάδα!