Εδιωξαν κακήν κακώς τον Καμμένο από την Κω αγανακτισμένοι πολίτες

Αποδοκιμασίες κατοίκων της Κω και αλλαγές στον τόπο προσγείωσης είχε η σημερινή επίσκεψη του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου στο νησί όπου θα επιθεωρούσε τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

Οι αγανακτισμένοι κάτοικοι του νησιού είχαν συγκεντρωθεί νωρίς το πρωί στην είσοδο του δρόμου που οδηγεί στο ακίνητο όπου θα γίνει το hot spot, περιμένοντας την άφιξη του κ. Καμμένου τραγουδώντας τον Εθνικό Υμνο.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, σύμφωνα με το «Βήμα της Κω» έφτασε στο νησί με ελικόπτερο τύπου Σινούκ και δεν κατάφερε αρχικά να προσγειωθεί στο προκαθορισμένο σημείο. Έγινε αντιληπτός από διαδηλωτές, οι οποίοι αντέδρασαν έντονα και ήρθαν σε σύγκρουση με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας: «Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο Αναπληρωτής Υπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης και ο Συντονιστής του Κεντρικού Οργάνου Διαχείρισης Μεταναστευτικού Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος, συνοδευόμενοι από εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ επισκέφθηκαν την Κω, όπου επιθεώρησαν τους χώρους στους οποίους πρόκειται να δημιουργηθεί το Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών.

Στη συνέχεια επισκέπτονται τη Λέρο, τη Σάμο, τη Χίο και τη Λέσβο».

imerisia