Έχασε την μάχη με το κορονοϊό ο γνωστός Τρικαλινός κρεοπώλης και έμπορος αλλαντικών Γεώργιος Νούλας

Έφυγε σήμερα το πρωί από την ζωή σε ηλικία 63 ετών ο γνωστός Τρικαλινός κρεοπώλης και έμπορος αλλαντικών Γεώργιος Νούλας, ύστερα από σκληρή αλλά άνιση μάχη με τον κορονοϊό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalaIN.gr, ο εκλιπών τις τελευταίες ημέρες νοσηλευόταν διασωληνομένος εκτός ΜΕΘ στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, αν και ήταν δις εμβολιασμένος με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Ήταν ιδιαίτερα γνωστός στη τοπική κοινωνία ως έμπορος, με τα γνωστά λουκάνικα «Νούλα» και από την συμμετοχή του κάθε χρόνια στην εμποροπανήγυρη των Τρικάλων. Αφήνει πίσω τη σύζυγο του, Φιλοθέη  Αρβανιτίδου, τα παιδιά Ελένη  Νούλα Αρβανιτίδου, Χριστιάνα   και  Κωνσταντίνος  Καρατζούλης, εγγόνια, αδέλφια.

Η Τελετή θα πραγματοποιηθεί σε στενό  οικογενειακό  κύκλο, το Σάββατο στις 13.00 μ.μ. εκ του Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Νικολάου Τρικάλων.

 Η Σορός θα Μεταφερθεί στον Ιερό Μητροπολιτικό  Ναό  Αγίου Νικολάου  Τρικάλων , το  Σάββατο       04 – 12– 2021 και ώρα 12:45 μ.μ.
Παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΙΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΄΄ ΦΛΟΓΑ΄΄

Το trikalaIN.gr συλλυπείται θερμά τους οικείους του.