Εμπνευστής της λαϊκής αγοράς από το 2006 ο Βαβύλης- Ήρθε ο Παπαστεργίου να την υλοποιήσει το 2021

Το σχέδιο με όλη την πρόταση για την διαμόρφωση της λαϊκής αγοράς των Τρικάλων, που είχε καταθέσει στις εκλογές του 2006 ως επικεφαλής της τότε δημοτικής παράταξης «Τρικκαίων Πολιτεία», έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο παλιός Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων και Αντιδήμαρχος Θανάσης Βαβύλης.

Ούτε λίγο ούτε πολύ αυτή η άκρως πολιτική κίνηση Βαβύλη, ήρθε να δείξει και να θυμίσει σήμερα σε πολλούς πως αυτός ήταν ο αρχικός εμπνευστής και οραματιστής της αναμόρφωσης της λαϊκής αγοράς πολλά χρόνια πίσω, μ΄ένα μεγαλόπνοο και άκρως ρεαλιστικό σχέδιο. Τελικά όμως και επειδή στην πολιτική υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες, ο Θανάσης Βαβύλης παρά τις προσπάθειες του να εκλεγεί Δήμαρχος ώστε να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιο του για την λαϊκή, δεν τα κατάφερε και έτσι τα σχέδια έμειναν σε κάποιο συρτάρι.

14 χρόνια μετά ήρθε ο Δημήτρης Παπαστεργίου ως Δήμαρχος Τρικκαίων, να είναι αυτός που θα υλοποιήσει το έργο, με μια λαϊκή αγορά που θα αποτελεί πραγματικό αξιοθέατο κα στολίδι για τα Τρίκαλα.

Είπαμε…τα πράγματα στην πολιτική δεν διαφέρουν και πολύ από την ίδια την ζωή. Άλλος κλαίει κι άλλος γελάει, γιατί ρόδα είναι και γυρίζει!