Εάν ο σύντροφός σας λείπει αυτές τις ώρες, μπορεί να σας απατά

Η μέρα και οι ώρες που παρατηρούνται οι περισσότερες σεξουαλικές απιστίες

Η σεξουαλική απιστία μπορεί να συμβεί ευκαιριακά σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, σύμφωνα όμως με ανθρωπολόγους, πιο συχνά συμβαίνει το πρωί και το απόγευμα και πολύ λιγότερο το βράδυ.

Επίσης, αυτές είναι οι πιο συχνές ώρες της ημέρα, όπου ένας άνδρας μπορεί να συνευρεθεί στα γρήγορα, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τη μόνιμη σύντροφό του. Σύμφωνα με το γνωστό site με τα διαδικτυακά ραντεβού Ashley Madison, το οποίο επικαλείται το περιοδικό Marie Claire, η Τετάρτη και συγκεκριμένα από τις 5:00 μέχρι τις 7:00 το απόγευμα είναι η πιο δημοφιλής ημέρα και ώρα για να απιστήσει κανείς.

Σύμφωνα με τα ίδια συμπεράσματα, αφού οι άπιστοι λειτουργούν πρωί και απόγευμα, όπως είναι επόμενο, τα παντρεμένα ζευγάρια λειτουργούν σεξουαλικά κυρίως το βράδυ. Η εξήγηση των ανθρωπολόγων γι΄ αυτήν τη ρουτίνα είναι, ότι τότε οι σεξουαλικές συνευρέσεις μπορεί να ικανοποιούν την βασική ανάγκη της γονιμοποίησης.

Άλλωστε, πολλές έρευνες επιβεβαιώνουν, ότι το σεξ στον έγγαμο βίο συμβαίνει κατά κανόνα την ώρα πριν τον ύπνο. Πάνω από τις μισές σεξουαλικές συνευρέσεις ενός ζευγαριού συμβαίνουν μεταξύ 10:00 το βράδυ και 02:00 τα ξημερώματα. Παρατηρείται και ένα επιπλέον σύνηθες χρονικό σημείο στις 6:00 το πρωί, όταν οι σύντροφοι ξυπνάνε.