Η Α.Ε.Τρικάλων με τέσσερις συμμετοχές και 2 μετάλλια στο χειμερινό Πρωτάθλημα Β.ΕΛΛΑΔΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στη Πτολεμαΐδα το διήμερο 18-19 Μαρτίου το χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος.

Για πρώτη φορά κολυμβητικός όμιλος της πόλης μας συμμετείχε σε Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση στα ναυταθλητικά δρώμενα της χώρας μας.

Η Α.Ε.Τρικάλων κάνοντας τις απαραίτητες ενέργειες απέκτησε την ειδική αθλητική αναγνώριση για το συγκεκριμένο άθλημα από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος και κατόπιν ήρθε σε συνεργασία με έναν εξαιρετικό προπονητή της τεχνικής κολύμβησης τον   κ. Σταύρου Βασίλειο, που εδρεύει στην γειτονική πόλη της Λάρισας.

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο η ομάδα είχε σημαντικά αποτελέσματα συμμετέχοντας σε δύο ημερίδες ορίων, στις οποίες 5 αθλητές-τριες απέκτησαν το δικαίωμα συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, πιάνοντας τα όρια που έχει θεσπίσει η ΚΟΕ.

Στο πρώτο μεγάλο αγώνα της χρονιάς, το χειμερινό Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος, συμμετείχαν 4 αθλητές-τριες στην κατηγορία BIFIN κατακτώντας 2 Χάλκινα μετάλλια, μία τέταρτη θέση και ένα πλασάρισμα στην οκτάδα.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές,  με τις ευχές για ανάλογες επιτυχίες και στο μέλλον !!!

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα : Βάνα Κλωτσοτήρα-Καΐκη 6937405710, Γιώργος Καραΐσκος 6977247046 και Σοφία Ξάνθη 6972603585

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

 

ΓΕΡΟΒΑΪΟΥ ΕΛΕΝΑ

3η 50m   ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ BIFIN

5η 100m ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ BIFIN

 

ΚΟΥΤΣΑΓΙΑΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ

3ος 200m  ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ BIFIN

5ος 50m    ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ BIFIN

6ος 100m  ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ BIFIN

 

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

4η 50m   ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ BIFIN

 

ΚΑΡΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

8ος 50m    ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ BIFIN