Ε.Ο.Σ.Κ.«Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή»

eosk

Ε.Ο.Σ.Κ.«Ορειβατική – Τουριστική Εκδρομή»
O ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ – Η ΛΕΣΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ και τα μέλη του τμήματος ΚΑΠΗ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ

διοργανώνουν το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 Ορειβατική-Τουριστική Εκδρομή στην ημιορεινή περιοχήΑντιχασίων , στο Δ.Δ. ΚΟΝΙΣΚΟΥ.υψομ.850 μ.

-Στην εκδρομή μπορούν να λαμβάνουν μέρος και ΦΙΛΟΙ, μη μέλη του Ε.Ο.Σ.Κ, αρκεί να τηρούν τον εσωτερικό κανονισμό και να υπακούουν στις υποδείξεις του αρχηγού.
– Ως αρχηγοί ορίζονται: ο κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ και η Παιδίατρος κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ. Οι αρχηγοί ΕΧΟΥΝ το δικαίωμα αλλαγής της ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ, εάν συντρέχουν λόγοι ανάγκης.
– ΗΜΕΡΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 18-10-2014 . Η συγκέντρωση και η αναχώρηση θα γίνει στις 08:30 π.μ. από την αίθουσα ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και η μετακίνηση προς την διαδρομή θα γίνει με Ι.Χ.
– ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Άφιξη 10:00 π.μ . Στην Κεντρική πλατεία του Δ.Δ. ΚΟΝΙΣΚΟΥ . (χώρος αναχώρησης – επιστροφής). Η πορεία θα έχει κατεύθυνση προς το Γερακάρι διαμέσου τις Αγροτικής περιοχής (Μπαγέση).
– Προβλεπόμενη διάρκεια διαδρομής: 2, ώρες και 30 λεπτά , έως και 3 ώρες για προχωρημένους.
– Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα : των Αρχηγών, κ. ΤΣΙΓΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – 6977246371 – και με την Παιδίατρο κ. ΜΑΚΡΗ – ΣΓΟΥΡΑΛΗ ΡΙΤΣΑ ( 24320.23513 – Ιατρείο ).
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ο.Σ.Κ.
ΦΑΜΙΣΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ

.