Δύο νέα έργα ενταγμένα στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας

agorastos_new

– Κατασκευής Περιφερειακού Ιατρείου Ρεντίνας

– Κατασκευής δεξαμενών ύδρευσης και αγωγού μεταφοράς νερού στο Δ. Μελιβοίας

 Δόθηκε η έγκριση συμβασιοποίησης από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό σε 2 έργα ενταγμένα στο Ε.Σ.Π.Α. Θεσσαλίας συνολικού προϋπολογισμού 704.953 ευρώ.

Ειδικότερα, υπογράφηκαν από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας οι προεγκρίσεις συμβασιοποίησης της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Θεσσαλίας προς τους Φορείς Υλοποίησης των παρακάτω έργων:

– «Κατασκευή Περιφερειακού Ιατρείου Ρεντίνας» ποσού σύμβασης 112.721,71 ευρώ, με φορέα υλοποίησης την Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας και Δικαιούχο το Γενικό Νοσοκομείο Καρδίτσας.

– «Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης και αγωγός μεταφοράς νερού στο Δ.Μελιβοίας» ποσού σύμβασης 592.231,24 ευρώ, με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Θεσσαλίας και Κύριο του έργου τη Δ.Ε.Υ.Α. Αγιάς.

Μετά τις παραπάνω εγκρίσεις, προχωράνε οι διαδικασίες υπογραφής των σχετικών Συμβάσεων και ξεκινά η υλοποίηση των έργων.

«Τα δύο έργα που προχώρησαν σε στάδιο υπογραφής σύμβασης, κρίνονται ιδιαίτερα σημαντικά, το καθένα στον τομέα του, για την περιοχή της Θεσσαλία και τις ειδικότερες περιοχές που αφορούν. Το πρώτο έργο αναβαθμίζει το επίπεδο παροχής υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας στην περιοχή της Ρεντίνας , ενώ το δεύτερο βελτιώνει την ποιότητα νερού σε παραλιακές περιοχές του Δήμου Αγιάς» τόνισε ο κ. Κ. Αγοραστός.