Δυο φορές συνάδελφοι!!

SAM 8936

Ήταν η πρώτη φορά που παραβρέθηκαν σε κοπή πίτας του συνδικαλιστικού τους Οργάνου (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας), με διπλή ιδιότητα.

Για τους δύο Θεσσαλούς δημοσιογράφους ο λόγος, Μάκη Μπαλλή και Χρήστο Μπουκώρο, που εξελέγησαν βουλευτές στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και τη Ν.Δ., αντίστοιχα.
Μικρόφωνο δεν… έπιασαν για ν’ απευθύνουν χαιρετισμό.

Όχι γιατί δεν το ήθελαν, αλλά διότι δεν τους το… επέτρεψαν! Όπως είπε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ο πρόεδρος του Επικουρικού Ταμείου της Ε.Σ.Η.Ε.Θ.Στ.Ε.Ε. Σωτήρης Κέλλας (σ.σ. ο οποίος τους συνεχάρη, όπως και τον μη εκλεγέντα Γιάννη Αναστασίου, που κατήλθε με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και κατέγραψε αξιοσημείωτη εκλογική επίδοση), «δεν θα σας δώσουμε τον λόγο επειδή η σημερινή εκδήλωση της Ένωσης (01.03.2015) είναι συνδικαλιστική (σ.σ. είχαν προηγηθεί εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.), δεν είναι… πολιτική».

Οι κύριοι Μπαλλής και Μπουκώρος δεν το… πήραν άσχημα. Κάθε άλλο.

Ήταν υποδειγματικοί και καταδεκτικοί με όλους, ο καθένας στα «πηγαδάκια» του.

Στο τέλος, δεν… χάλασαν το χατίρι συναδέλφων τους και πόζαραν για μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο Χρήστος όρθιος με κουστούμι και άνευ γραβάτας (σ.σ. θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν τις… χάρισε όλες στην TRT υιοθετώντας …στυλ Τσίπρα) και ο Μάκης με casual ντύσιμο και backpack (σακίδιο πλάτης).

.