Δυναμική κινητοποίηση των ΕΒΕ στα Τρίκαλα (Φωτό+Βίντεο)

Με ικανοποιητική συμμετοχή των εκπροσώπων επαγγελματικών τάξεων της πόλης, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τρίτης στον πεζόδρομο της οδού Απόλλωνος, συγκέντρωση διαμαρτυρίας των ΕΒΕ Τρικάλων, ενάντια στο υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση.

Στη συγκέντρωση τονίστηκε η ανάγκη να αποσυρθεί άμεσα το φορολογικό νομοσχέδιο, που «τσουβαλιάζει» οριζόντια όλες τις επιχειρήσεις και οδηγεί στο λουκέτο τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλης Αγγελάκης «Η κυβέρνηση στην προσπάθεια της να πατάξει την φοροδιαφυγή, στρέφεται κατά των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούνται στο κλείσιμο».

Στην κινητοποίηση έδωσαν το παρόν εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Τρικάλων, του Επιμελητηρίου, του Εμπορικού Συλλόγου, καθώς και αρκετών σωματείων,  υπογραμμίζοντας πως θα συνεχίσουν τον αγώνα για την απόσυρση του άδικου νομοσχεδίου.

Ακολούθησε πορεία με προορισμό το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, όπου οι συγκεντρωθέντες επέδωσαν υπόμνημα με τα αιτήματα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο του trikalaIN.gr τις δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ, του Προέδρο των ΕΒΕ Τρικάλων Βαγγέλη Αγγελάκη: