Δυναμική διαμαρτυρία των φοιτητών της ΣΕΦΑΑ στα Τρίκαλα (Φωτό-βίντεο)

Την έντονη διαμαρτυρία τους  για το αθλητικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που εξισώνει τα πτυχία της σχολής με αυτά των ιδιωτικών σχολών και κολλεγίων, εξέφρασαν το μεσημέρι της Παρασκευής στα Τρίκαλα οι φοιτητές της ΣΕΦΑΑ, με δυναμική κινητοποίηση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.

Όπως κατέγραψε το trikalaIN.gr, οι φοιτητές απαιτούν την απόσυρση του νομοσχεδίου, την στήριξη από την κυβέρνηση των πανεπιστημιακών σχολών φυσικής αγωγής και άθλησης και να αποτελεί το πανεπιστημιακό πτυχίο τη μοναδική προϋπόθεση στη πλήρη πρόσβαση στο επάγγελμα.

Να σημειωθεί πως το παρόν στήριξης στα αιτήματα των φοιτητών, έδωσαν με την εκεί παρουσία τους ο Γραμματέας της ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρος Νταούλας και ο υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος Θανάσης Μπουλογεώργος, όπως και ο Σύλλογος ιδιοκτητών γυμναστηρίων Τρικάλων, για του Προέδρου Γιάννη Κουλιεράκη.

Μετά την συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, οι φοιτητές πραγματοποίησαν πεζή πορεία με πανό και συνθήματα κατά του νομοσχεδίου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του εκπροσώπου των φοιτητών Κίμωνα Γρηγορίου