Δραστηριότητες του περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σταυρού Τρικάλων

Τελέστηκε την Παρασκευή 9 Μαρτίου επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες ήρωες του υψώματος 731, στο ομώνυμο μνημείο που έχει ανεγερθεί στην εθνική οδό Τρικάλων – Καρδίτσας. Εκεί παρευρέθηκε η θρησκευτική, πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του τόπου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων, συγγενείς και απόγονοι των Ηρώων, ένστολες εθελόντριες του Τομέα Νοσηλευτικής του Τμήματος Τρικάλων του Ε.Ε.Σ καθώς και πλήθος κόσμου.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου, το Τμήμα πραγματοποίησε προσκυνηματική εκδρομή στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσίνου, στα Αμπέλια Καλαμπάκας, για τους  Γ΄ Χαιρετισμούς.

Το Σάββατο 10 Μαρτίου η νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια Π.Β  του Τμήματος Ε. Γιοβανοπούλου, με ομάδα εθελοντών, παρείχαν υγειονομική κάλυψη κατά τη διάρκεια της φιλανθρωπικής συναυλίας της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος « Η καρδιά του παιδιού» σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων.

Τέλος την Κυριακή 11 Μαρτίου η νοσηλεύτρια – εκπαιδεύτρια Π.Β  και ομάδα εθελοντών, παρείχαν υγειονομική κάλυψη στην ομάδα « LIFE WALKERS » που συμμετείχε στον δρόμο των 5χλμ του 11ου Ημιμαραθωνίου Καλαμπάκας – Τρικάλων « Θανάσης Σταμόπουλος ».