Δραστικές και αξιόπιστες λύσεις με ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης για τον κορωναϊό

Όλοι μας θα θέλαμε αυτό το «περίεργο» καλοκαίρι να βγούμε έξω από το σπίτι μας και να πάμε διακοπές. Δυστυχώς η ζωή, όπως τη γνωρίζαμε, δεν είναι η ίδια. Σίγουρα όχι μέχρι την αποτελεσματική αντιμετώπιση της ασθένειας από τον Covid-19, που προϋποθέτει αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή ή μέχρι τον επιτυχή εμβολιασμό μεγάλου ποσοστού συμπολιτών μας.

Η πραγματικότητα, όμως, είναι αμείλικτη καθώς κάθε μορφή ανθρώπινης δραστηριότητας εμπεριέχει και μια αλλαγή στον χώρο στις διάφορες μορφές του, τόσο τον φυσικό/δομημένο όσο και αυτόν των κοινωνικοοικονομικών σχέσεων.

Και η πραγματικότητα στη παρούσα συγκυρία για έναν επιχειρηματία επιβάλλει μεγάλη υπευθυνότητα. Το «κλειδί» σε αυτήν την περίπτωση είναι ο προγραμματισμός, η παρακολούθηση και το διαρκές testing.

Η eco-Συμβουλευτική ανταποκρινόμενη στην εκφρασμένη ευαισθησία για μέτρα Κοινωνικής Ευθύνης πολλών πελατών της, προετοιμάζει κάθε είδους επιχειρήσεις και οργανισμούς, που αλληλεπιδρούν με πολλά άτομα κατά τη διάρκεια της καθημερινής τους λειτουργίας, όπως Ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις Εμπορίου, Διανομής και Εστίασης για την πιστοποίησή τους με Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης “Covid Shield”, που αποτελεί πολύ καλή πρόταση αυτή την στιγμή.

Παράλληλα η εταιρεία ασχολείται με την εκπόνηση μελετών περιβαλλοντικών επιπτώσεων, τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας, Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και κάθε άλλου είδους συστημάτων για επιχειρήσεις (ISO 9001, ISO 14001, FSC, PEFC, ISO 22000,  haccp κ.τ.λ.), μιας και τόσο η εξέλιξη της τεχνολογίας όσο και οι αλλαγές στις απαιτήσεις της αγοράς αλλά και της  νομοθεσίας το απαιτούν.

Eco-Συμβουλευτική, Τζαβέλα 1, Τρίκαλα (www.eco-symvouleutiki.gr, email: info@eco-symvouleutiki.gr)

Υπεύθυνος:

Κατσένης Ιγν. Μιχάλης

τηλ: 6978335802 & 2431550735

Χημικός, ΑΠΘ – MSc Δημόσιας Υγείας & Περιβαλλοντικής Υγιεινής – Τμήμα Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας