Δωρεάν μέτρηση καυσαερίων αυτοκινήτων στην κεντρική πλατεία από τους τεχνικούς του ΣΙΣΕΑΜΗ

Άκρως επιτυχημένη από κάθε άποψη, υπήρξε και η φετινή ανοιχτή εκδήλωση από τον σύνδεσμο ιδιοκτητών συνεργείων επισκευών αυτοκινήτων μηχανημάτων ηλεκτροτεχνιτών νομού Τρικάλων (ΣΙΣΕΑΜΗ),με αφορμή την παγκόσμια ημέραπεριβάλλοντος που γιορτάζεται στις 5 Ιουνίου, με δωρεάν τεχνικό έλεγχο μέτρησης των καυσαερίων των αυτοκινήτων.

Η δωρεάν μέτρηση των καυσαερίων έγινε από το πρωί της Κυριακής έως τις 3 μετά το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία Τρικάλων και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μελών του ΣΙΣΕΑΜΗ σχεδόν 200 αυτοκίνητα Τρικαλινών και όχι μόνο, πέρασαν από το σημείο που είχε στηθεί ο κεντρικός έλεγχος με το ειδικό μηχάνημα μέτρησης από τα μέλη του συνδέσμου, που βρίσκονταν εκεί, πολλές ώρες κάτω από τον ήλιο, για να εξυπηρετήσουν τους Τρικαλινούς οδηγούς.

Αμέσως μετά εξέδιδαν ειδικό σημείωμα για την κατάσταση του κάθε αυτοκινήτου και ενημέρωναν τον ιδιοκτήτη, αν χρειάζεται περαιτέρω έλεγχος σε κάποιο συνεργείο.

Πρόκειται για μια ακόμη αξιέπαινη ενέργεια του ΣΙΣΕΑΜΗ και προσπάθεια ενημέρωσης κάθε οδηγού, ώστε να γίνει σε όλους συνείδηση η προστασία του περιβάλλοντος,  πάνω στο τρίπτυχο άνθρωπος-περιβάλλον-αυτοκίνητο.

Η διοίκηση και τα μέλη του συνδέσμου, θέλοντας να ευχαριστήσουν τους Τρικαλινούς γι’ αυτή τους τη συμμετοχή, κερνούσαν δωρεάν καφέ τους οδηγούς, όπως επίσης και αναμνηστικά δώρα.