Δωρεά αντιπυρικών στολών του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων στην ΕΟΔ Τρικάλων

Έχοντας μπει στην καρδιά της αντιπυρικής περιόδου την Πέμπτη 06/06/24 αντιπροσωπεία της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων είχε τη χαρά και την τιμή να συναντήσει τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νικόλαο Γουγουλάκη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, στα γραφεία του Συλλόγου εντός του Δικαστικού Μεγάρου Τρικάλων, με αφορμή τη δωρεά 6 αντιπυρικών στολών για τις επιχειρησιακές ανάγκες της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων.

Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος κ. Γουγουλάκης, ομόφωνα τα μέλη του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου έκαναν δεκτό το αίτημα της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων για δωρεά αντιπυρικών στολών, οι οποίες θα ενισχύσουν την επιχειρησιακή ικανότητα των μελών, παρέχοντας τους την απαραίτητη προστασία.

Με μεγάλη χαρά τα μέλη της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων άκουσαν τον πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ να τους δηλώνουν πως όλα αυτά τα χρόνια παρακολουθούν την δράση της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων με αποκορύφωμα την παρουσία στο δυστύχημα στα Τέμπη αλλά και την διακριτική και ιδιαίτερα αποτελεσματική παρουσία κατά το πέρασμα του DANIEL.

Από την πλευρά μας,  τα μέλη της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά  όλα τα μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων, καθώς και τα μέλη και τον πρόεδρο του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων για την δωρεά 4 αντιπυρικών στολών, τον πρόεδρο κ. Νικόλαο Γουγουλάκη και τον γραμματέα κ. Γιώργο Τσαγκούλη, για τις προσωπικές τους δωρεές από μία αντιπυρική στολή.

Δωρεές σαν αυτές αποτελούν για όλους εμάς τους εθελοντές, πολύτιμη βοήθεια για την επίτευξη των στόχων μας που επίκεντρο έχουν τον ΑΝΘΡΩΠΟ !

Σας ευχαριστούμε !!!!

Για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν την δράση της ΕΟΔ Ν. Τρικάλων από κοντά και να γίνουν μέλη αυτής της ομάδας επικοινωνήστε μαζί μας ή επισκεφτείτε μας στα γραφεία της ομάδας κάθε Τετάρτη μετά τις 9:00

 

Τηλ. Επικοινωνίας 6972603585