Κοντά στα παιδιά του δημοτικού σχολείου Ζάρκου, πολλά εξ αυτών έμειναν χωρίς σπίτι και παιδικά δωμάτια, για το διάβασμα και το παιχνίδι τους βρέθηκε η βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ.
Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Τρικκαίων και Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, η διεύθυνση της βιομηχανίας προσέφερε σήμερα στο δημοτικό σχολείο 30 tablet, ίσος αριθμός των παιδιών, που θα διανεμηθούν για να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες της τηλεκπαίδευσης.
Μαθητές και γονείς ευχαριστούν από τα βάθη της καρδιάς την βιομηχανία μπισκότων ΒΙΟΛΑΝΤΑ, η οποία εκτός από τις γλυκές γεύσεις και τα άριστα προϊόντα που παράγει, δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, προσφέροντας βοήθεια στους σεισμοπαθείς του Ζάρκου.