Δίνουν και παίρνουν τα πολιτικά τραπεζώματα στα Τρίκαλα

 

Ολοένα και αυξάνονται το τελευταίο διάστημα τα πολιτικά τραπεζώματα στα Τρίκαλα, είτε αυτά γίνονται φανερά είτε κάποια μένουν στο «σκοτάδι» του παρασκηνίου. Είναι ολοφάνερο πως μέσα απ΄αυτά τα τραπέζια με πολιτική απόχρωση, μπαίνουν οι βάσεις για σύναψη συμφωνιών και διεργασιών, ενόψει των εκλογών για την κεντρική πολιτική σκηνή και την αυτοδιοίκηση.

Σ΄ένα από τα πρόσφατα αυτά πολιτικά τραπεζώματα, συνεκάθησαν με κοινή παρέα και συνέφαγαν σε γνωστή ταβέρνα της περιοχής ο υποψήφιος Βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής στα Τρίκαλα Γιώργος Ηλιάδης και ο πρώην Αντιδήμαρχος του Δήμου Πύλης και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Άρης Τζάνης, ο οποίος αν και ανήκει στον «δεξιό» συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Μαράβα, προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ και μέγιστα είναι στενός πολιτικός φίλος του νυν Προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη.

Ηλιάδης και Τζάνης κουβέντιασαν με την παρέα τους για όλες τις πολιτικές εξελίξεις, χωρίς να παραλείψουν να αναφερθούν και στα επόμενα πολιτικά τους βήματα στην κεντρική πολιτική σκήνη και την αυτοδιοίκηση και φυσικά να ανταλλάξουν σκέψεις και προτάσεις για το μέλλον του κόμματος τους και της ευρύτερης κεντροαριστεράς.

Αρχίζουν τα όργανα για τα καλά και σίγουρα θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά ακόμη στο δρόμο προς τις εκλογές!