Δημοτικό θέατρο Τρικάλων: 20 χρόνια προσφοράς στην πολιτιστική ανάπτυξη της πόλης

Μια πανέμορφη βραδιά, γεμάτη νοσταλγία και ευχάριστες στιγμές και αναμνήσεις, έζησαν δεκάδες Τρικαλινοί, κατά την διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης- αφιερώματος του Δήμου Τρικκαίων στο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων, με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων, από την λειτουργία του και συνεχή παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην αίθουσα του Δημοτικού κινηματογράφου στο μύλο Ματσόπουλου.

Στην αρχή της βραδιάς πραγματοποιήθηκε χαιρετισμός του Δημάρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου και του Προέδρου Δημοτικού Θεάτρου Χρυσόστομου Κυρίτση., ενώ ακολούθησε σύντομη αναδρομή στην πορεία του Θεάτρου.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς ήρθε με την απονομή επαίνων και αναμνηστικών, μέσα σε συγκινητική ατμόσφαιρα, στους καλλιτέχνες που πρωταγωνίστησαν εμπρός και πίσω από την σκηνή, στις θεατρικές παραστάσεις που έδωσε το Δ.Θ.Τ. όλα αυτά τα 20 χρόνια .

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με μια αναδρομή στην ταυτότητα και προσφορά του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων, με προβολή ταινίας με αποσπάσματα από τις παραστάσεις του Δημοτικού Θεάτρου, θυμίζοντας σε πολλούς θεατές στιγμές από το παρελθόν.