Δήμος Μετεώρων: Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης»

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων ενημερώνοντας τους πολίτες του Δήμου μας για το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι έπειτα από φιλότιμες προσπάθειες της Τεχνικής Υπηρεσίας που εργάστηκε κάτω από συνεχόμενες τροποποιήσεις και περιορισμούς του προγράμματος και σε συνεργασία με όλους τους Αντιδημάρχους του Δήμου, καταφέραμε να υποβάλουμε ολοκληρωμένες προτάσεις σε όλες τις προσκλήσεις που δικαιούταν ο Δήμος μας.

Το αμέσως επόμενο διάστημα ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων κ. Θεόδωρος Αλέκος προγραμματίζει συνέντευξη τύπου στην οποία θα προβεί σε αναλυτική και εφ’ όλης της ύλης ενημέρωση σχετικά με τις προτάσεις που έχουν υποβληθεί καθώς και για όλα τα έργα που δρομολογούνται ή βρίσκονται σε εξέλιξη.

Με την ευκαιρία ο Δήμαρχος θα ήθελε να ευχαριστήσει το προσωπικό που εργάστηκε άοκνα και κάτω από αντίξοες υγειονομικές συνθήκες για την ολοκλήρωση των φακέλων και την υποβολή των προτάσεων, κερδίζοντας ένα προσωπικό του στοίχημα αξιοποιώντας στο έπακρο το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», με προτάσεις έργων και υποέργων που ξεπερνούν Δήμους με πολύ μεγαλύτερη τεχνογνωσία, εμπειρία και ανθρώπινο δυναμικό.

Ο Δήμαρχος του Δήμου Μετεώρων

Θεόδωρος Γ. Αλέκος