Δημήτρης Παρθένης: Ο μεγάλος «απών»

Αίσθηση προκάλεσε από την πρόσφατη επίσκεψη του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, η απουσία του πρώην διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων Δημήτρη Παρθένη.

Και είναι εύλογο αυτό, γιατί παρά τις κατά καιρούς διαφωνίες του με κάποια στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ή με τα στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής, ο Δημήτρης Παρθένης ήταν ένα από τα δραστήρια και δυναμικά τοπικά στελέχη του κόμματος, που είχαν συνεχή και πρωταγωνιστική παρουσία με παρεμβάσεις στα κομματικά δρώμενα και τα ΜΜΕ, πρωτοστατώντας ουσιαστικά σε πολλές ενέργειες και κομματικές εκδηλώσεις, που στόχο είχαν την ακολούθηση της κυβερνητικής γραμμής, ειδικά στον τομέα της υγείας.

Ο Δημήτρης Παρθένης επέλεξε από την στιγμή που υπέβαλλε την παραίτηση του από την διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και κυρίως από την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε τις εκλογές και πέρασε στην αξιωματική αντιπολίτευση, να αποστασιοποιηθεί- ο ίδιος θα επιλέξει για πόσο διάστημα- από τα δρώμενα, μέσω του ρόλου που είχε ως διοικητής, αλλά και ως κομματικό στέλεχος.

Ίσως σε όλα τα παραπάνω, να οφείλεται και η απουσία του από την πρόσφατη επίσκεψη Τσίπρα στα Τρίκαλα, που υπό άλλες συνθήκες δεν θα την έχανε με τίποτα!

Έχει ο καιρός γυρίσματα!