Δημήτρης Παρθένης: “Δήμαρχε Κώστα Μαράβα, τι ενέργειες έκανες για την ανάδειξη της Αράϊδας; “

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παρθένης Δημήτριος από τη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον Θοδωρή Χήρα , έχει προβεί σε “ντεμαράζ” ανακοινώσεων κατά της Δημοτικής Αρχής και ειδικότερα κατά του ίδιου του Δημάρχου Κώστα Μαράβα. 
 
Αν μη τι άλλο, ο γνωστός γιατρός γνωρίζει πολύ καλά πως η δύναμη των πολιτών πριν την κάλπη είναι η γνώση….και γι’ αυτό φροντίζει να ενημερώνει διαρκώς τους συνδημότες του για τις παραλείψεις του Δημάρχου και ενίοτε για την πλήρη αδιαφορία του για την ανάδειξη του ορεινού όγκου και την προβολή της ευρύτερης πανέμορφης περιοχής. 
 
Σύμφωνα με τον Δημήτρη Παρθένη….η ανάπτυξη (τουριστική-οικονομική) και η αναβάθμιση έρχονται μέσα από ουσιαστικές παρεμβάσεις που θα καταστήσουν την τοπική κοινωνία πόλο έλξης επισκεπτών.
 
Ακολουθεί η σημερινή του καυστική δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποδεκτη τον Δήμαρχο Πύλης κ. Κώστα Μαράβα…
 
<< Σήμερα πήγαμε με τον Νίκο Κρούπη (συνυποψήφιο στην δημοτική παράταξη “ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ”) στη σπηλιά της Νεραϊδας…Αραϊδα….στους Καλογήρους.
Καμία φροντίδα, καμία έγνοια από το Δήμο Πύλης….. Δήμαρχε Μαράβα τι λες κι εσύ;
Στα 20 κοντά χρόνια δημαρχιακής σου εμπειρίας, τι έκανες για την ανάδειξη της Αραϊδας; >>