Δημήτρης Παπαθανασίου υποψήφιος δήμαρχος Τρικκαίων

papathanasiou 444

Από την Δημοτική παράταξη «Φυσάει Κόντρα», εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται πως μόνο ο Δημήτρης Παπαθανασίου, εκδήλωσε ενδιαφέρον να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τρικκαίων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φυσάει κόντρα για την ανατροπή

Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου περατώθηκε η προθεσμία υποβολής διαθεσιμοτήτων για τη ανακήρυξη του επικεφαλής της δημοτικής μας παράταξης.

Δεν υπήρξε άλλη διαθεσιμότητα εκτός από αυτή που στην προηγούμενη συνέλευσή μας την 1η Δεκέμβρη είχε κατατεθεί εκ μέρους του Δημήτρη Παπαθανασίου .

Παράλληλα ξεκίνησε και προχωρά με ικανοποιητικούς ρυθμούς η διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου μας , (για τις θέσεις των δημοτικών και τοπικών συμβούλων), αφού έχουν κατατεθεί ήδη πολλές διαθεσιμότητες, οι οποίες όπως αποφασίσθηκε αφού θα ανακοινωθούν την επόμενη Κυριακή, στη συνέχεια θα τεθούν στην κρίση της εκλεγείσας στην επόμενη συνέλευσή μας, συντονιστικής επιτροπής.

Προχωράμε λοιπόν στην επόμενη ολομέλεια μας το πρωί της Κυριακής 26 Ιανουαρίου, ανακηρύσσουμε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων τον υποψήφιο Δήμαρχο μας, συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο νίκης και ανατροπής , πιο ενωμένοι , πιο δυνατοί , πιο αποφασισμένοι από ποτέ.

Για να συνεχίσουμε από καλύτερες θέσεις να προτείνουμε, να κινητοποιούμε και να αγωνιζόμαστε για να αλλάξουμε την κοινωνία

.