Δημήτρης Παπαστεργίου: Ο Κρίτων Αρσένης εκτίθεται!

Την απάντηση του με καυστικό τρόπο έδωσε σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, σχετικά με ερώτηση του βουλευτή του ΜεΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη για καταστροφή τμήματος του ποταμού Αγιαμονιώτη:

«Η παρέμβαση στον Αγιαμονιώτη έχει άδεια υλοτομίας, εξαιρείται από περιβαλλοντικά, και κάνει όλη τη διαδικασία που απαιτείται, δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς υπονοούν ότι είναι παράνομο. Τον κ. Κρίτωνα Αρσένη δεν τον είδα να ασχολείται με τις πλημμύρες της Καρδίτσας, δεν ήταν εκεί. Κάνει ερώτηση για το αν θα μαζέψουμε τα πεσμένα δέντρα από το ποτάμι; Είναι απλά μαθηματικά ότι τα πεσμένα δέντρα μέσα στο ποτάμι σου κλείνουν τη διατομή, πόση επιστημονικότητα θέλει για να το καταλάβει. Δεν είναι δυνατόν ένας βουλευτής να ρωτάει με ποιο έρεισμα ο Δήμος επενέβη στο ποτάμι και να μην ξέρει ότι τα ποτάμια μέσα σε αστικές περιοχές είναι αρμοδιότητα του Δήμου, είναι παιδαριώδη αυτά. Αρχίζω να ανησυχώ για την ποιότητα των βουλευτών μας. Κάποιος άσχετος από δω του τα είπε, αλλά καλό ήταν να ελέγχει τι ρωτάει. Γιατί δεν πήρε πρώτα ένα τηλέφωνο και εκτίθεται;

Υπάρχει μέχρι και η…απίθανη οργάνωση ΡΟΗ από τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας που μας εγκαλεί για τα δέντρα, όμως δεν τους είδα να έρχονται να δούνε τον κόσμο που πνίγεται στην Καρδίτσα. Άνθρωποι που δεν έχουν καμία ευθύνη ασχολούνται με όλα αυτά, τη φύση, τα δέντρα, τα πουλιά. Αν όμως πλημμύριζε η πόλη θα ήταν αυτοί πρώτοι να λένε πού είναι ο Δήμος και γιατί δεν καθάρισε.»