Δημήτρης Παπαστεργίου: Η λαϊκή αγορά θα αλλάξει όψη

Στο θέμα της λαϊκής αγοράς και σε μια σειρά άλλων σοβαρών ζητημάτων, που αφορούν την καθημερινή λειτουργία της πόλης των Τρικάλων, αναφέρθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που έδωσε στον Σωκράτη Τσαγκαδόπουλο και στην εκπομπή του «Στον απόηχο των γεγονότων> που μεταδίδεται κάθε Σάββατο 10.00-11.30 π. μ. από τον FM 100 Ράδιο Ζυγός.

Όσον αφορά την λειτουργία της καθημερινής λαϊκής αγοράς, ο Δήμαρχος Τρικκαίων τόνισε πως θα αλλάξει όψη, με την τοποθέτηση ειδικών στεγάστρων στους πάγκους των μικροπωλητών. Οι συζητήσεις με το Διοικητικό Συμβούλιο του Αστικού ΚΤΕΛ, για την μεταφορά του από το σημερινό σημείο, είναι σε προχωρημένο βαθμό και βρίσκονται σε αρκετά καλό επίπεδο. Οπωσδήποτε όμως θα υπάρχει μια στάση στην λαϊκή αγορά, προκειμένου να επιβιβάζεται και ν αποβιβάζεται το επιβατικό κοινό.

Αναφερόμενος στην πεζοδρόμηση των οδών Αμαλίας, Όθωνος και Κανούτα, ο Δημήτρης Παπαστεργίου άφησε να διαφανεί πως δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητές του.

Τόνισε επίσης πως τα Τρίκαλα είναι από τις πλέον καθαρές ελληνικές πόλεις, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε άλλα ζητήματα της καθημερινότητας, όπως είναι τα αδέσποτα, ο ποδηλατόδρομος, τα ιαματικά λουτρά του Ριζώματος, ο Αγιαμονιώτης ποταμός, η στάθμευση των τουριστικών λεωφορείων, η γέφυρα Καλατράβα, το μουσείο Τσιτσάνη κ.α., ενώ όταν αναφέρθηκε στο εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει στις επόμενες εκλογές, τόνισε ότι αν αυτό είναι η απλή αναλογική αυτό σημαίνει αυτόματα θάνατος, διότι αν αληθεύουν όλα όσα γράφονται και λέγονται, θα υπάρξουν Δήμαρχοι που θα εκλέγονται και θα έχουν τον έλεγχο μόνο του 1/3 των Δημοτικών Συμβούλων.