Δημήτρης Νούλας : Αυτός… Αυτή = ΕΓΩ!!

«Μα τι κάνει ο Δημήτρης Νούλας. Ασίγαστος!  Δε πιάνεται. Ο φακός τον τσάκωσε σε χώρα της Νότιας Ευρώπης να απευθύνεται με τη δική του σέλφι  και  ένα τελευταίας τεχνολογίας σελφοκόνταρο,  στην ωραιότατη χλωρίδα της περιοχής.  Μάλλον ο Δημήτρης έχει ιδιαίτερη ικανότητα προσέγγισης των φυτών και δη  της μεσογειακής χλωρίδας!  Άλλωστε είναι γνωστός φωτογράφος  φυτών.  Από όσο γνωρίζουμε και σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες, είναι χρισμένος από την ηγεσία των φυτών, να αναλάβει νέο πόστο μέσα από επερχόμενες  δράσεις, αν δεν παραμείνει στο ίδιο ». 

Ο σανός μοιράζεται άφθονος και η φυτολατρεία μεσουρανεί!  Στο παιχνίδι μπαίνει κι η πανίδα μη την ξεχνάμε!

Δεν άντεξα. Γιατί να το κάνουν οι άλλοι; Εγώ τι είμαι; Στο πηγάδι ούρησα; Πέρασα κι από το πηγάδι των ευχών στον μύλο των ε..ξωτικών. Με συμβούλεψε να φυτοποτιστώ και να εφορμήσω στον στίβο της χλόης.

Κάθε μέρα μα κάθε μέρα  στον ηλεκτρονικό ειδικά τύπο, παρουσιαζόμαστε φερέλπιδες, εβαπτισμένοι-ες  , ικανοί-ες  να  απογειώσουμε την λίμπιντο του κοσμάκη. Νέοι-ες, παλαιοί-ες, άφθαρτοι-ες, πεφωτισμένοι-ες, γνώστες παντός  επιστητού, έχοντες την διάθεση να παρουσιάσουμε τις διαπλάσεις σώματος και νου.

Τρέχουν όλοι οι δημοσιογράφοι να καλύψουν τις  δράσεις ημών.   Διακτινίζονται εβδομηκοντάκις επτά  τουλάχιστον φορές του ημερονυκτίου, ώστε να προλάβουν να ανα…καλύψουν  τα όσα τρομερά και φοβερά πράττουμε όλοι-ες οι φερέλπιδες.

Πολλές φορές αναρωτιόμουν μα πως γίνεται να τα καταφέρνουν. Έτριβα την κούτρα μου την ξανάτριβα. Βασανιζόμουν , αγχωνόμουν, αλήθεια πως τα βγάζουν  πέρα;

Μετά από μερόνυκτα σκέψης, αϋπνίας, ζορίσματος (μια δυσκοιλιότητα την έχω στο μυαλό)…πετάχτηκα ως άλλος Αρχιμήδης!  Εύρηκα Εύρηκα! (καμιά σχέση με το λευκαντικό)  Φως εις τους οφθαλμούς μου! Εώρακα την λύση!

Όλοι-όλες αυτοί-ες   έχουμε περάσει τους άλλους  για  όρνιθες και πετεινούς!  Σαν αμνούς τους βλέπουμε, έτοιμους να τους  κατασπαράξουμε (ας προσέξουμε όμως και τη χοληστερίνη μας).

Βγάζω μια φωτογραφία καλαίσθητη ρετουσαρισμένη ή και ζώσα (φαίνεται κι η ανάσα σύμφωνα με νέες τεχνολογίες) … Πληκτρολογώ  ένα κειμενάκι μέσα σε χαριτωμενιές  φρου-φρου κι αρώματα …καλή ώρα όπως  τούτο σε τρίτο πρόσωπο πάντα. Αφού το μελετήσω  πάμπολλες φορές , για πλήρη κατανόηση της εξυπνάδας  μου,  το αποστέλλω μέσω  ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την παράκληση της δημοσίευσης  του! Άκουσα πως το λένε και δελτίο τύπου που εκπορεύεται από κάποιο γραφείο τύπου πάντα σε τρίτο πρόσωπο. Γιατί  όμως σε τρίτο;  Το πρώτο μας δείχνει φάτσα κάρτα… το τρίτο μας δείχνει εξωραϊσμένους, εκλαϊκευμένους, αγγελικά πλασμένους, άτομα που δε τα κυνηγάμε βρε αδελφέ αυτά, τα ξορκίζουμε σα τα καλικατζαράκια, με την αγιαστούρα του περίφημου τρίτου….

Μετά από λίγη ώρα στην οθόνη φαίνεται το αποκλειστικό που κατάφερε να βρει ο δημοσιογράφος, σε τρίτο πρόσωπο πάντα  . Αφού το διαβάσω  ενενήντα εννέα(σα τιμή από σούπερ μάρκετ όχι 100 μα 99) φορές , πείθομαι στο τέλος πως δε το έστειλα ΕΓΩ αλλά… Αυτός-Αυτή και τα μυστήρια του τύπου!

ΥΓ: Την κοιλίτσα από τη φωτό  πως την κόβω; Στείλτε inbox (το έμαθα κι αυτό!)

Μπάρμπαααα… γράψε και για μένα κάτι!!