Δημήτρης Δαλαμάγκας : Γιατί προσχωρώ στον ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ

 

dalamagas

 

 

 

 

Οι ραγδαίες πολιτικές αντιλαϊκές εξελίξεις, που οδηγούν στην καταστροφή της Ελληνικής κοινωνίας, επιτάσσουν την ανάγκη για ολική συστράτευση των δημοκρατικών, προοδευτικών δυνάμεων, προς μια κατεύθυνση, στο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Νιώθω την ανάγκη, ως ευσυνείδητος ενεργός πολίτης, να προσχωρήσω σε αυτό το πολιτικό φορέα, ο οποίος είναι η μόνη διέξοδος στην επίλυση των κοινωνικών και οικονομικών προβλημάτων που μαστίζουν τον λαό, έπειτα από συνεχείς αντιλαϊκές και μνημονιακές ‘’κυβερνητικές’’ αποφάσεις. Θέλω να επισημάνω, ότι είμαι περήφανoς για το χώρο που γεννήθηκα πολιτικά (πασοκ) και για την όποια πορεία μου σε αυτόν ως νεολαίος(2000-2010).

Δεν είμαι όμως περήφανος για την κατρακύλα του, την στάση του απέναντι στο λαό και την μη εφαρμογή της ιδρυτικής του διακήρυξης στο πέρασμα των χρόνων.

Τέλος καλώ όλες τις αντιμνημονιακές δημοκρατικές δυνάμεις κυρίως τους νέους, να πράξουν το ίδιο, να ανατρέψουμε τις δυνάμεις του νεοφιλελευθερισμού και να διεκδικήσουμε το μέλλον που μας ανήκει, μέσα από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ!

Με φιλικούς χαιρετισμούς Δημήτρης Δαλαμάγκας.

 

 

.