Δήλωση Κώστα Σκρέκα

skrekas kostas

Η δειλία και η ανακολουθία λόγων και πράξεων συνοψίζονται σήμερα στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα και της ηγετικής του ομάδας. Μια ομάδας ανθρώπων οι οποίοι επιλέγουν να παίξουν με το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενιών, προκειμένου να κρατήσουν τις καρέκλες και το κόμμα τους.

Πέντε μήνες μετά την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση και είναι βέβαιο πια ότι αν οι Έλληνες ήξεραν τι θα κάνει δεν θα του έδειχναν εμπιστοσύνη. Ο λαός τον εξέλεξε πιστεύοντας τα ψέμματά του για καλύτερες μέρες, με «νταούλια» και χορούς, δίχως φόρους και χωρίς μέτρα. Σπατάλησαν πέντε μήνες σε άσκοπα ταξίδια (γιατί ουσιαστική διαπραγάτευση δεν έκαναν ποτέ) στις Βρυξέλλες, για να φτάσουμε σήμερα στο απόλυτο μηδέν, ξοδεύοντας και τα τελευταία Ευρώ από τα ταμεία και τα αποθεματικά.

Και σήμερα έρχεται και προκειμένου να κρύψει ο Πρωθυπουργός την ίδια τη δικιά του ανικανότητα απευθύνεται στο λαό, μεταθέτοντάς του το πρόβλημα και καλώντας τον να ψηφίσει για… κάτι που δεν γνωρίζει!

Καλεί τους ανθρώπους που δεν ξέρουν σε ποια από αυτά τα μέτρα έχει συμφωνήσει ο ίδιος ο κ. Τσίπρας να αποφασίσουν για τα αγέννητα παιδιά μας. Θέτει ουσιαστικά το δίλημμα Ευρώ ή δραχμή. Γιατί αυτή είναι η αλήθεια.

Αυτές τις κρίσιμες ώρες δεν μπορούν να περάσουν τα σχέδια του κ. Τσίπρα και των συνεργατών του για εθνικό διχασμό. Αυτές τις ώρες υψώνουμε ανάστημα και λέμε όχι στον διχασμό. Λέμε «ναι» σε μια εθνική, σοβαρή, υπεύθυνη και μονιασμένη προσπάθεια που θα μπορέσει να εγγυηθεί την πορεία της χώρας μας εντός Ευρώ και Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου οφείλουν να ενωθούν και να χαράξουν μια νέα πολιτική που θα εγγυάται των μέλλον των οικογενειών και των παιδιών μας.

.