Δήλωση Κώστα Σκρέκα για τις εκλογές

skrekas kostas

Με αφορμή την παραίτηση της κυβέρνησης του κ. Τσίπρα για την πρόκληση πρόωρων εκλογών ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο κ. Τσίπρας προστρέχει σε άμεσες εκλογές επειδή πιστεύει ότι οι Έλληνεςδεν έχουν καταλάβει τα καταστροφικά αποτελέσματα της 7μηνης διακυβέρνησης του. Πιστεύει ότι ο λαός δεν έχει προλάβει να πληρώσει το λογαριασμό των αφρόνων και καταστροφικών επιλογών του. Πιστεύει ότι μπορεί να παραπλανήσει ακόμη μια φορά, την τρίτη σε ένα χρόνο, τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πολίτες. Και πράγματι πολλοί συμπολίτες μας πίστεψαν δυστυχώς αυτά που τους υποσχέθηκε και εναπόθεσαν τις ελπίδες τους στην κυβέρνησή του, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι ελπίδες όμως έχουν γίνει ήδη απόγνωση και απελπισία, ενώ ο κ. Τσίπρας ως ένας επαγγελματίας τυχοδιώκτης θυσιάζει τα πάντα και τους πάντες για να κερδίσει χρόνο στην εξουσία πριν τον καταλάβουν.

Ο λαός τώρα συνειδητοποιεί την εξαπάτηση και ζητά ηρεμία, σταθερότητα και ασφάλεια. Αρχίζει να κατανοεί ότι τα πράγματα είχαν σταθεροποιηθεί πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου και ζητά ξανά την ελπίδα που χάθηκε.

Αυτή την σταθερότητα, την ηρεμία, την ασφάλεια και την ελπίδα μπορεί να φέρει στη χώρα η Νέα Δημοκρατία. Ο λαός μας εμπεδώνει σταδιακά ότι η Νέα Δημοκρατία που λασπολογήθηκε και υβρίστηκε από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο μπορεί να εγγυηθεί την επιστροφή στην ομαλότητα και στην ανάπτυξη.

Όλοι μαζί θα παλέψουμε για την έξοδο από την κρίση με αλήθειες και δουλειά, όχι με ψέματα!»

.