Δήλωση Κώστα Πατέρα για το επεισόδιο στο Γ.Ν. Τρικάλων

Πολλά είναι τα κωμικοτραγικά πράγματα που συνέβησαν στο Γ.Ν.Τρικάλων με τον «ξυλοδαρμό» του Διοικητή.

Με τις διαδοχικές και υποκριτικές δηλώσεις όλων, «γελάει και το παρδαλό κατσίκι».

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Τρικάλων είπε πως το περιστατικό έγινε γιατί εθίγησαν τα συμφέροντα των Εργολάβων.

Η Ν.Ε. του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με μια άχρωμη και άοσμη ανακοίνωση απλός καταδικάζει την βία.

Η τοποθέτηση του δοκησίσοφου Παύλου Πολάκη, υφυπουργού Υγείας, κάνει λόγο για ανθρώπους του υπόκοσμου και για τραμπούκους.

Η αναφορά του Γιώργου Χονδρού, στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει πως στο Νοσοκομείο Τρικάλων συμβαίνουν πράγματα που εκθέτουν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κανένας δεν είπε για την «ταμπακέρα», κανένας δεν ζήτησε την πλήρη διελεύκανση της υπόθεσης και την απόδοση ευθυνών. Κανένας δεν διευκρίνησε πώς ο εν λόγω Διοικητής παραμένει στα Τρίκαλα, ενώ πήρε θέση σε Νοσοκομείο των Αθηνών και κανένας δεν ενημέρωσε τους πολίτες για το πώς έγινε διαρροή προσωπικών δεδομένων, από τις κάμερες του Γ.Ν.Τρικάλων, χωρίς την Εισαγγελική άδεια. Πάντως ο φερόμενος ως δράστης ούτε άνθρωπος του υπόκοσμου είναι, ούτε εξυπηρετεί συμφέροντα εταιρειών. Έτσι λέγει ο κόσμος.

Ίσως κάποιο λάκο να ‘χει η φάβα…!

Το περιστατικό αυτό είναι πρωτοφανές για τα ιστορικά, χρονικά των Νοσηλευτικού αυτού Ιδρύματος και αποδεικνύει στην πράξη πως το Ε.Σ.Υ. διαλύθηκε επί της Συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Θα μας μιλήσει κάποιος για την αυθεντική πλευρά του επεισοδίου αυτού; Η βια, φυσικά είναι καταδικαστέα, αλλά η αλήθεια πρέπει να λάμψει και η πιο πικρή αλήθεια είναι πιο γλυκιά και από το πιο γλυκό ψέμα.

 

Δρ. Κώστας Πατέρας

Πολιτευτής Τρικάλων