Διεύρυνση ωραρίου λειτουργίας του Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων στην Καλαμπάκα – Ενίσχυση της εξυπηρέτησης των πολιτών με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλου
Μετά από στενή συνεργασία του Δήμου Μετεώρων με τη Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, και κατόπιν συνάντησης του Δημάρχου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, με τον Διευθυντή της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, Ιωάννη Τρέλλη, έγινε δεκτό το αίτημα του Δημάρχου για τη διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων στην Καλαμπάκα, με στόχο την καλύτερη και πιο αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πολιτών του Δήμου Μετεώρων.
Η απόφαση αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της κοινής προσπάθειας για αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και αποσυμφόρηση της κεντρικής υπηρεσίας, διευκολύνοντας την πρόσβαση των δημοτών σε βασικές φορολογικές διαδικασίες σε τοπικό επίπεδο.
Από την επόμενη εβδομάδα, το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων της Δ.Ο.Υ. Τρικάλων στην Καλαμπάκα θα λειτουργεί πλέον τρεις ημέρες την εβδομάδα, συγκεκριμένα κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Πέμπτη, από τις 08:00 έως τις 14:00, ενώ έως σήμερα η λειτουργία του περιοριζόταν σε μία ημέρα εβδομαδιαίως. Η σημαντική αυτή διεύρυνση του ωραρίου αναβαθμίζει ουσιαστικά το επίπεδο εξυπηρέτησης των πολιτών.
Η Δημοτική Αρχή του Λευτέρη Αβραμόπουλου διεκδικεί και πετυχαίνει σταθερά την αναβάθμιση δημόσιων υπηρεσιών στην περιοχή του Δήμου Μετεώρων, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών.
