Διεργασίες στο Δήμο Πύλης ενόψει εκλογών;

Μπαίνουμε σιγά σιγά σε προεκλογική περίοδο και στην τελική ευθεία για την διεξαγωγή των αυτοδιοικητικών εκλογών τον Οκτώβριο του 2023 και λογικό είναι να έχουν ξεκινήσει ήδη οι ζυμώσεις και οι συζητήσεις, όσον αφορά τον καταρτισμό των ψηφοδελτίων και οι συμμαχίες που μπορούν να δημιουργηθούν και να «περπατήσουν».

Η φωτογραφία όπου εικονίζονται μαζί ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης στο Δήμο Πύλης Βαλάντης Τσιούτσιας και η υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος το 2019 με καταγωγή από την περιοχή Παναγιώτα Μανταλιά, μας προτρέπει συνειρμικά να κάνουμε κάποιες σκέψεις που ίσως λάβουν σάρκα και οστά, αν αναλογιστεί κανείς πως στην πολιτική τα πάντα μπορεί να συμβούν.

Βασική επιδίωξη του Βαλάντη Τσιούτσια είναι να δώσει στον εαυτό του μια δεύτερη ευκαιρία ξαναδιεκδικώντας τον Δήμο Πύλης, ωστόσο ακούγονται πολλά πως ίσως οδηγηθεί σε άλλου τύπου συμμαχίες κλπ. Από την άλλη και η Παναγιώτα Μανταλιά έχει ως βασικό της στόχο να ξαναπροσπαθήσει στην Περιφέρεια Θεσσαλία, μην μας φανεί όμως διόλου παράξενο αν την δούμε υποψήφια στο Δήμο Πύλης, καθώς όπως λέγεται αρκετοί ερίζουν για να την εντάξουν στο δυναμικό τους.

Απομένει επομένως να δούμε αν θα διασταυρωθούν οι πολιτικοί δρόμοι Τσιούτσια-Μανταλιά ή απλά η συνύπαρξη τους στο φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι κάτι το ευκαιριακό.