Διέκοψε την 8χρονη λειτουργία της η διαδικτυακή σελίδα Elaticam

Δυστυχώς έριξε αυλαία, ύστερα από 8 συναπτά έτη λειτουργίας, η διαδικτυακή σελίδα Elaticam, στην οποία μπορούσαν να έχουν πρόσβαση οι πάντες και να έχουν εικόνα από την περιοχή της Ελάτης και του χιονοδρομικού κέντρου Περτουλίου.

Ο διαχειριστής της σελίδας Χρήστος Δημητρούλης, σχετικά με την αναστολή της σελίδας, έγραψε στο διαδίκτυο:

 

«Με θλίψη σάς ανακοινώνω την διακοπή λειτουργίας του elaticam..
Πέρασαν 8 χρόνια πού από το μπαλκόνι τού σπιτιού χαζεύοντας το χιόνι που έπεφτε γεννήθηκε η ιδέα και το ερώτημα γιατί αυτό το όμορφο τοπίο να μην το βλέπει όλος ο κόσμος..
Από τότε ως και τώρα χωρίς ιδιαίτερες γνώσεις με αμέτρητες δοκιμές ξενύχτια και έρευνες έφτασα στο σήμερα όπου με μεγάλο πόνο καρδιάς εγκαταλείπω αυτή την προσπάθεια..
Οι δυσκολίες της εποχής δεν επέτρεψαν την συντήρηση της προσπάθειας αυτής.. ίσως δεν υπήρχε και το απαραίτητο θράσος για να υπάρξουν έσοδα.. αλλά δεν ήταν αυτός ο σκοπός..
Καλά λόγια δεν άκουσα ποτέ ίσα ίσα ένα σωρό εμπόδια από διάφορες πλευρές ώστε να κάνουν ακόμα πιο δύσκολο το έργο..
Τελικά ίσως να μήν είχε ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή αυτού τού είδους η προβολή και γι’ αυτό κανείς δεν χτύπησε την πόρτα να ρωτήσει το γιατί το κάνεις αυτό πώς το κάνεις είναι βιώσιμο??
Τελικά δεν ήταν βιώσιμο και έφτασε το τέλος του..
Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Κώστα Ζάχο και τούς αδερφούς Πολυγένη όπου ήταν στο πλευρό μου από την πρώτη στιγμή με οποιοδήποτε κόστος..
Καλή αντάμωση εκεί έξω πλέον ως απλός επισκέπτης τής περιοχής..»

Χρήστος Δημητρούλης