Διακοπή ρεύματος την Πέμπτη σε οδούς των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικέςεργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

ΠΕΜΠΤΗ 24/02/2022

  1. Από ώρα 08:00-15:00Στα Τρίκαλα και στις οδούς:Φλεγίου έως Καβράκου αριστερά και δεξιά.Αριστοτέλους Νο 2,4,5. Κτίριο ΟΣΕ Τέρμα Ασκληπιού.Φωτεινοί σηματοδότες κόμβου οδου Ελευθερίας.Όλη η οδός Ευριπίδου αριστερά και δεξιά.Οδός ζωοδόχου Πηγής από το Νο 27 έως ΚΟΜΔΕ καθώς και η πάροδοι αυτής Νο 27η και 35η. ΟδόςΚεφαλληνίας από Νο 1 έως 7.Κτίριο ΚΟΜΔΕ. Εκκλησία ΖωοδόχουΠηγής. Υπόγεια διάβαση ΟΣΕ καθώς και η διάβαση ΟΣΕ κηπάκι Σαραγίων.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριναπό το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.