Διακοπή ρεύματος την Κυριακή σε κεντρικούς δρόμους των Τρικάλων

Ειδοποιούνται οι καταναλωτέςτων παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος:

ΚΥΡΙΑΚΗ 28-03-2021

Από ώρα 07:00 – 18:00Στα Τρίκαλα στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς: Διονυσίου, Ιακωβάκη, Βενιζέλου, Πτολεμαίου, Ζάππα και Μιαούλη.

(Πτολεμαίουαπό Ιακωβάκη έως Βενιζέλου αριστερά και δεξιά.Ζάππα από Διονυσίου έως Βενιζέλου αριστερά και δεξιά.Μιαούλη από Ιακωβάκη έως Βασ. Τσιτσάνη αριστερά και δεξιά. Βασ. Τσιτσάνη έναντι Νομαρχίας.Ιακωβάκη έως Βενιζέλου).

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.